Foto: /257485.jpeg

Vernieuwde Hillhout-blokhutten: praktisch én stabiel

Wind, regen, hitte en kou, de blokhutten van Hillhout kunnen letterlijk overal tegen. De tuinhoutspecialist heeft haar blokhutten namelijk voorzien van hoogwaardige én sterke 4 plus-hoekverbindingen.

Wind, regen, hitte en kou, de blokhutten van Hillhout kunnen letterlijk overal tegen. De tuinhoutspecialist heeft haar blokhutten namelijk voorzien van hoogwaardige én sterke 4 plus-hoekverbindingen.

Bovendien is elke Hillhout-blokhut nu standaard KOMO-verduurzaamd met tien jaar garantie tegen houtrot. Zo vormen Hillhout-blokhutten niet alleen een veilige en weersbestendige bergruimte voor tuingereedschap, tuinmeubelen of barbecue, maar zijn ze ook ideaal als hobbyruimte.

 

Hillhout-blokhutten zijn gebouwd volgens het stapelsysteem, waardoor alle – uitgefreesde - planken (houtdikte 28 mm) en wandbalken naadloos op elkaar aansluiten. In combinatie met de 4 plus-hoekverbindingen is deze constructie nu nóg stabieler. Doordat er bovendien geen scherpe hoeken zijn, is de blokhut eenvoudig te schilderen.

Rieten dak

Ook het dak van elke Hillhout-blokhut is solide, dankzij de windvaste dakconstructie met dak- en gevellijsten. Voor de dakbedekking is er keuze uit eerste kwaliteit shingles (bij puntdaken), dakleer (bij lessenaarsdaken) en er zijn zelfs modellen met rieten dak, voor diegenen die van een landelijke uitstraling houden.
De standaardkleur van de shingles en van het dakleer is zwart, maar ook zijn de shingles zonder meerprijs in rood, groen en bruin verkrijgbaar. Daardoor heeft elke blokhut van Hillhout een eigen, authentieke uitstraling en kunt u de sfeer van uw huis doortrekken naar uw tuin.

Niet schadelijk voor mens en dier

De Hillhout-blokhutten zijn standaard KOMO-verduurzaamd om rotten tegen te gaan. Hillhout biedt deze garantie voor minimaal tien jaar. Het KOMO-certificaat geeft de consument bovendien de zekerheid dat het gebruikte verduurzamingsmiddel niet schadelijk is voor mens en dier en dus volkomen veilig is. Hillhout gebruikt voor haar blokhutten rechte, regelmatige stammen van naaldbomen, afkomstig uit Scandinavische productiebossen waar verantwoord bosbeleid wordt toegepast. Het hout is dan ook Fsc- of Pefc-gecertificeerd,

De blokhutten van Hillhout zijn te koop bij alle Hillhout-dealers en worden gratis thuisbezorgd (voor adressen zie www.hillhout.com).

Publicatiedatum: 8 december 2010

Reacties