Hillhout introduceert nieuwe variant op tuinhuis en living

Verduurzaamd modern tuinhuis met overkapte aanbouw.

25 November 2011

Verduurzaamd modern tuinhuis met overkapte aanbouw.

Inspelend op de toenemende behoefte van de consument om méér uit de beschikbare vierkante meters buitenruimte te halen, ontwikkelde Hillhout een modern tuinhuis met de naam Sydney, dat uitgebreid kan worden met een overkapte aanbouw. Opbergruimte én een overdekte plek om te loungen, koken, spelen of sporten ineen. Onderscheidend modern vormgegeven met mogelijkheden om de twee nissen sfeervol of praktisch te vullen. Tuinhuis Sydney is verkrijgbaar bij de betere tuincentra en kan worden thuisgeleverd als de bestelling wordt geplaatst via de Hillhout webshop.

 

De creatieve tuinliefhebber kan de nissen in de voorzijde van het tuinhuis helemaal naar eigen wens invullen, denk bijvoorbeeld aan verticaal groen tuinieren, schappen met decoratieve spulletjes, opslag voor haardhout etc.

Ook de aanbouw kan naar keuze dicht gemaakt worden. Hiervoor biedt Hillhout vier verschillende wandelementen. Eén geheel dicht, met klein of groot raam en een wandelement met deels shutters om te kunnen spelen met licht. Groot voordeel van de losse wandelementen is dat ze heel eenvoudig weer te demonteren zijn en dus afhankelijk van zon, wind en regen weer herplaatst kunnen worden.

Als alternatief voor de vaste overkapping biedt Hillhout dezelfde opstelling maar dan met een Coolfit schaduwdoek als dak. Dit kan middels een katrol heel eenvoudig open en dicht geschoven worden.

Voor het tuinhuis is gebruik gemaakt van het beste gecertificeerde hout uit speciale productiebossen. Door de KOMO verduurzaming en de kwaliteitseisen van Hillhout een verantwoorde en vertrouwde keuze, met een lange levensduur. Maar liefst 10 jaar garantie tegen houtrot en daarvoor hoeft de consument niet de schilderkwast te pakken.

- Tuinhuis: afmetingen, breed 200 of 300 cm / diep 235 of 345 cm (Adviesverkoopprijs vanaf € 1.999,-)
- Aanbouw: afmetingen, breed 335 cm / diep 235 of 345 cm (Adviesverkoopprijs vanaf € 899,-)
- Wandelementen: afmetingen, breed 101 cm / hoog 218 cm (Adviesverkoopprijs vanaf € 189,)

Publicatiedatum: 22 november 2011

Meer informatie: www.hillhout.com

Anderen bekeken ook

Living Modulair 400

De Living Modulair Excellent 400 is een riant buitenverblijf van 390x390 cm (let op: zonder het dakoverstek van rondom circa 20 cm). De overkapping wordt gedragen door vier robuuste staanders van 12x12 cm. Maak de Living compleet met de Wandelementen Excellent. Eén zijde onder de overkapping kunt u bijvoorbeeld helemaal dicht maken met drie elementen en twee staanders. Ze zijn er in 4 soorten: helemaal dicht, met shutter, met groot raam of met klein raam. Creëer uw eigen droomopstelling, afgestemd op de ligging van de tuin en uw specifieke wensen. Klik hier voor meer informatie over de Wandelementen Excellent.

Hillhout