Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht oljahoutbouw.nl

Houten schuren

Kiezen uit een assortiment reeds gebouwde schuren of een schuur op maat laten prefabriceren? Wij produceren op maat gemaakte bergingen, kapschuren, veldschuur en vrijwel alle overige houten gebouwen in houtstapelbouw, houtskeletbouw en of paneelbouw constructies.  De bouwpakketten kunnen worden afgehaald en bezorgd op de door uw gewenste locatie in binnen en buitenland. U kunt ervoor kiezen om het bouwpakket zelf op te gaan bouwen of dit door ons te laten verzorgen.

Meer lezen over
'Houten schuren'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.