Helemaal hip: een tuinkantoor als thuiskantoor

Thuis werken: gemakkelijker en leuker met een kantoor in je tuin.

Guido van Loon 05 November 2018

Hoewel thuiswerken steeds populairder wordt, blijft de productiviteit soms een probleem. Al het tumult en de afleiding thuis wordt vaak als een probleem gezien. Een tuinkantoor kan een ideale oplossing zijn.

Vergunning nodig?

Check allereerst of je een vergunning nodig hebt voor je tuinkantoor. Vaak zal er vergunningvrij gebouwd mogen worden, maar het beste kun je het zekere voor het onzekere nemen.

Tuinkantoor passend bij jouw huis

Wat voor stijl wil je? Ga je voor een tuinkantoor passend bij je huis of kies je iets totaal anders. Er zijn vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld voor een prefab kantoor kiezen, hierbij wordt het tuinkantoor zoveel mogelijk in de fabriek al voorbereid.

Isolatie: belangrijk!

Isolatie is natuurlijk van groot belang in een tuinkantoor. Je wilt geen last hebben van kou of hitte. Probeer altijd te zorgen voor een werktemperatuur van zo'n 22 graden.

Wat kost het?

De prijzen zijn afhankelijk van het afwerkingsniveau en de stijl. Zo heeft een modern tuinkantoor weer een totaal andere uitstraling dan een landelijk kantoor. En ook een ander prijskaartje.

Reacties