Foto: Terrasheaters-Outtrade

Terrasheaters Outtrade: energiezuinige warmte

Energiezuinig, heerlijk warm én ingebouwde multimediaplayer bij Terrasheaters Outtrade

Terrasheaters Outtrade: energiezuinige warmte.

Geen zin om het buitenleven naar binnen te verleggen, enkel omdat het weer niet meezit? De terrasheaters van Outtrade zorgen voor een aangename energiezuinige warmte op terras of patio.

De terrasheaters van Outtrade stralen design uit. Geen logge patio heater, maar een gestileerde krachtpatser in zilver. Deze infrarood heater straalt niet alleen warmte maar ook klasse uit. En niet enkel door zijn uiterlijk en aangename warmte. Even onverwacht als eigentijds is de ingebouwde multimediaplayer. Kijk naar uw favoriete film vanuit uw tuinstoel of geniet van uw favoriete muziek lekker buiten tot ver in de kleine uurtjes.

Het hoge resolutie lcd scherm zorgt dat deze optie niet zomaar een leuk geintje is. Heldere luidsprekers en een ingebouwde usbpoort maken het geheel af. IPod/ android inpluggen en iedereen geniet mee.

De terrasheaters hebben een afstandsbediening en een functie waar de verwarming zich na 4 minuten uitschakelt als er geen beweging is en automatisch weer aanschiet zodra beweging wordt gedetecteerd. De heaters zijn gemakkelijk te verplaatsen en zijn voorzien van een opbergcompartiment voor het snoer en hebben allen een omvalbeveiliging.

Advies verkoopprijs vanaf: € 499,00

Verkoop- en productinformatie: www.outtrade.nl

Publicatiedatum: 12 februari 2013

Energiezuinig, heerlijk warm én ingebouwde multimediaplayer bij Terrasheaters Outtrade.

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties