LOOPO: de robotmaaier voor perfectionisten


(en voor wie grasmaaien geen hobby is)

WOLF-Garten presenteert twee nieuwe robotmaaiers die zelfs de kleinste gazons tot op de centimeter perfect maaien. Ze zijn slim, snel en supercompact: de WOLF-Garten LOOPO S en de LOOPO M. Deze knalrode helpers komen zelfs bij de lastige hoekjes en maken bovendien weinig geluid. De LOOPO S is geschikt voor tuinen tot maximaal 300 m2 en voor grotere gazons tot maximaal 2.000 m2 is de LOOPO M de beste keuze. Beide modellen kunnen beveiligd worden met een persoonlijke pincode en zijn op afstand aan te sturen met de LOOPO app.

LOOPO S - Klein van formaat, groots in gemak

De LOOPO S weegt slechts 7,5 kilogram, is 42 cm breed en heeft een stille 100-watt motor. De sierlijke robotmaaier werkt met oog voor detail en gaat dankzij de sensoren nauwkeurig te werk. Heuveltjes, hobbels en obstakels zijn geen probleem voor de LOOPO S, dankzij haar zwevende maaidek en goede grip blijft zij in balans. De LOOPO S serie omvat de LOOPO S150 en S300, verkrijgbaar vanaf € 549,-.

LOOPO M – Voor grotere tuinen waar het om de details gaat

De LOOPO M is ideaal voor wie een grotere tuin moet onderhouden maar niet de tijd heeft om alles perfect zelf te doen: laat de LOOPO M het werk maar doen. Dit model kan zelfs buiten haar wielen maaien, wat ervoor zorgt dat ook de kantjes meegepakt worden. De LOOPO M heeft een 200-Watt motor en kan in turbo modus gezet worden, voor wanneer extra kracht en snelheid geboden is. Deze robotmaaier is bovendien niet bang voor heuvels of lastige oppervlaktes: de LOOPO M kan heuvels tot wel 36 graden aan en navigeert net zo gemakkelijk op oneven of glibberige stukken. De LOOPO M serie omvat de LOOPO M1000, M1500 en M2000, verkrijgbaar vanaf € 1.099,-.

Kijk voor meer informatie op wolf-garten.com

AANBEVOLEN

Kunstgras kopen en aanleggen: nooit meer maaien

Heb je genoeg van het intensieve onderhoud aan je gazon? Denk dan eens aan kunst...

Kunstgras in je tuin

Je hebt gekozen voor kunstgras in je tuin. Ga je zelf leggen of neem je toch een...

Kunstgras sportveld aanleggen tuin

Wil jij ook graag een kunstgras sportveld aanleggen in je tuin? Voordelig een ku...

Kunstgras couponnen koop kunstgrasveluwe

Kunstgras couponnen kopen  bij de grootste kunstgazon leverancier van Gelde...

Kunstgras in de tuin

Kunstgras in de tuin betekend kiezen voor een natuurgetrouw grastapijt en nooit ...

Advertentie