string(1) "p"

Kunstgras Chill

Kunstgras Chill is niet voor niets hét kunstgrasproduct van het jaar. Kunstgras Chill is gemaakt van de zachtste garens en heeft de mooiste kleurencombinatie tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Drie tinten groen en 1 tint beige geeft kunstgras Chill een zeer realistische uitstraling. Zo lijkt kunstgras Chill van Kunstgrasnet helemaal op echt gras.

Kunstgras Chill

Kunstgras Chill bestaat uit 4 kleuren, waarvan 3 groentinten en 1 kleur beige. De poolhoogte is 25 mm. en kunstgras Chill is te gebruiken voor verschillende toepassingen zoals: infrastructuur, siergras, terras, balkon en voor een tuin met zwembad, huisdieren of kinderen.

Onderhoud kunstgras

Nooit meer het gras maaien, onkruid wieden, het gras bezaaien of bemesten en het gazon besproeien. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en je hoeft alleen nog maar een keer het kunstgras te borstelen om de bladeren weg te halen. Zo heb je er het hele jaar door geen omkijken meer naar!

Voordelen kunstgras

Naast dat kunstgras onderhoudsvriendelijk is, heeft het nog meer voordelen. Zo is het onder andere brandvertragend en dus veiliger dan gewoon gras wanneer de barbecue aan staat of iemand een sigarettenpeuk in het gras gooit. Kunstgras krijgt geen kale of platgetrapte plekken, waardoor het ideaal is voor een gazon met schommel of zwembad. Het gazon blijft altijd de mooie uitstraling behouden. De hond kan geen gaten meer graven, kunstgras is chloorbestendig en het is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor gras. Kunstgras schaf je eenmalig aan en het gaat jarenlang mee. Door de duurzaamheid en de besparing op liters sproeiwater, bemesting en bezaaiing, haal je de investering er op termijn gemakkelijk uit.

Meer van Kunstgrasnet.nl Bekijk alle