Partner

Kunstgrasnet.nl

Kunstgrasnet is de goedkoopste leverancier van kunstgras voor zowel particulieren als bedrijven. Door groot in te kopen, is kunstgras bij Kunstgrasnet 40% goedkoper. Kunstgras heeft meer dan 40 soorten kunstgras in het assortiment, in verschillende vormen, maten, kleuren, structuren en prijsklassen. Zo heeft Kunstgrasnet altijd de juiste soort kunstgras voor jouw tuin, balkon of dakterras dat past bij bijvoorbeeld een hond, kinderen of een zwembad.  

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht kunstgrasnet.nl

Kunstgras Chill

Kunstgras Chill is niet voor niets hét kunstgrasproduct van het jaar. Kunstgras Chill is gemaakt van de zachtste garens en heeft de mooiste kleurencombinatie tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Drie tinten groen en 1 tint beige geeft kunstgras Chill een zeer realistische uitstraling. Zo lijkt kunstgras Chill van Kunstgrasnet helemaal op echt gras.

Kunstgras Chill

Kunstgras Chill bestaat uit 4 kleuren, waarvan 3 groentinten en 1 kleur beige. De poolhoogte is 25 mm. en kunstgras Chill is te gebruiken voor verschillende toepassingen zoals: infrastructuur, siergras, terras, balkon en voor een tuin met zwembad, huisdieren of kinderen.

Onderhoud kunstgras

Nooit meer het gras maaien, onkruid wieden, het gras bezaaien of bemesten en het gazon besproeien. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en je hoeft alleen nog maar een keer het kunstgras te borstelen om de bladeren weg te halen. Zo heb je er het hele jaar door geen omkijken meer naar!

Voordelen kunstgras

Naast dat kunstgras onderhoudsvriendelijk is, heeft het nog meer voordelen. Zo is het onder andere brandvertragend en dus veiliger dan gewoon gras wanneer de barbecue aan staat of iemand een sigarettenpeuk in het gras gooit. Kunstgras krijgt geen kale of platgetrapte plekken, waardoor het ideaal is voor een gazon met schommel of zwembad. Het gazon blijft altijd de mooie uitstraling behouden. De hond kan geen gaten meer graven, kunstgras is chloorbestendig en het is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor gras. Kunstgras schaf je eenmalig aan en het gaat jarenlang mee. Door de duurzaamheid en de besparing op liters sproeiwater, bemesting en bezaaiing, haal je de investering er op termijn gemakkelijk uit.

Meer lezen over
'Kunstgras Chill'?

meer van deze professional

Kunstgras de Luxe

Het moderne kunstgras is bijna niet van echt te ondersc...

Kunstgras terras

Genoeg van onkruid weghalen tussen de tegels, verzakken...

goedkoop kunstgras

Kunstgras kan je in veel situaties gebruiken. Soms heb ...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.