array(1) { ["path"]=> string(56) "www.kunstgrasrijssen.nl/kunstgras/kleuren-kunstgras.html" }
Partner

Jan Ligtenberg Kunstgras & Vloeren

We zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is iin het adviseren en leggen van kunstgras, PVC en laminaat vloeren. Door onze jaren lange ervaring op het gebied van advies en verkoop bent u hier bij Jan Ligtenberg Kunstgras en Vloeren op een het vertrouwde adres. Indien u wilt kunt u een afspraak maken zodat we geheel vrijblijvend bij u thuis komen om u in uw eigen omgeving van advies te voorzien. We hebben een groot assortiment van zowel Kunstgras als PVC, laminaat en vloerbedekking. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit, goed advies en een snelle service. Waarbij we de prijs laag kunnen houden.

MEER TONEN

Kunstgras hoeft niet groen te zijn. 

Wel eens gehoord van oranje, blauw, geel, roze of wit gras? Bij Jan Ligtenberg Kunstgras en Vloeren is het allemaal te koop! 

Bij ons kunt u terecht voor diverse kleuren kunstgras

Een keer een ander kleurtje? Dat kan gras hoeft niet meer groen te zijn. Gekleurd gras is zeer geschikt voor een balkon of een terras. Daarmee geeft u uw tuin of balkon een luxe uistraling. Daarnaast is het gras ook zeer geschikt voor onder een speeltoestel of in een speelhal. Het voordeel is dat het gras goed te reinigen en te desinfecteren is daarmee zeer geschikt voor kinderen. .

Wij komen graag bij u langs met diverse kleuren om u van goed advies te voorzien. 

Meer lezen over
'Kunstgras hoeft niet groen te zijn. '?

meer van deze professional

Kunstgras voor de tuin 

Altijd groen, onderhoudsvriendelijk dus de ideale oplos...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.