Gekleurd kunstgras

Als je wilt dat je grasmat er écht uitziet, dan kies je natuurlijk voor een natuurlijke kleur. Als je juist liever een beetje opvalt, dan is er ook gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras heeft precies dezelfde voordelen als gewoon kunstgras, maar is uitgevoerd in een leuk kleurtje. Denk bijvoorbeeld aan zilver, grafiet, of chocolade. Vraag je je af hoe dat eruit ziet? Dan is het alleen een kwestie van een staal aanvragen. Je krijgt dan een mooi voorbeeld thuisgestuurd.

Gekleurd kunstgras: creatief variëren

Als je wilt dat je grasmat er écht uitziet, dan kies je natuurlijk voor een natuurlijke kleur. Als je juist liever een beetje opvalt, dan is er ook gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras heeft precies dezelfde voordelen als gewoon kunstgras, maar is uitgevoerd in een leuk kleurtje. Denk bijvoorbeeld aan zilver, grafiet, of chocolade. Vraag je je af hoe dat eruit ziet? Het is alleen een kwestie van een gratis staal aanvragen. Je krijgt dan een mooi voorbeeld thuisgestuurd.

Gekleurd kunstgras in de tuin

Met gekleurd kunstgras kun je alle kanten op. Natuurlijk kan je een veldje ermee bedekken, maar denk ook eens aan de afwerking van je tuin. Ook in combinatie met natuurlijk gekleurd kunstgras kan het hele mooie effecten opleveren. Kunstgras kan in elke vorm gesneden worden, dus elke combinatie is mogelijk. Maar ook op een dakterras of een balkon kan gekleurd kunstgras een heel mooi effect hebben, zeker in combinatie met mooie meubels of bijpassende decoratie.

Gekleurd kunstgras kun je ook gebruiken over bijvoorbeeld tegels heen. Zilver kunstgras is veel zachter dan steen en het vraagt net zo weinig onderhoud. En wat dacht je van bijvoorbeeld een serre of misschien zelfs aan de muur in huis? Mogelijkheden genoeg!

Andere kleur, zelfde voordelen

Of je nu gekleurd kunstgras hebt of groen kunstgras; je kunt altijd profiteren van dezelfde voordelen. Zo is kunstgras brandwerend, duurzaam en lekker zacht aan de voeten. Ook hoef je je niet druk te maken om onderhoud. Maaien is niet nodig, als het gras eenmaal ligt, dan hoef je er niets meer aan te doen. Kunstgras is gemaakt van stevig materiaal, waardoor er geen kale plekken in ontstaan, zelfs niet als je het gebruikt voor een speelplek voor de kinderen of huisdieren.

Veel gestelde vragen over gekleurd kunstgras

Meer van Kunstgrasnet.nl Bekijk alle