Foto: boomhut-bouwen-boek

Zelf een boomhut bouwen: 17 leuke ideeën

'Hoera, we bouwen een hut!' is een handige gids van Didier Schmidt & Anne Ayedoux met daarin tips voor het bouwen van een boomhut, schuilplaats, uitkijktoren of tent.

Heb je zin in een avontuur in het bos of in je eigen tuin? Wil je graag een bijzondere plek hebben voor jou en je vrienden? Dan is dit de ideale gids voor jou! Je vindt er allerlei informatie en handige tips in om je eigen plekje te maken. Een eenvoudige schuilplaats met takken of een stevige boomhut voor een verre uithoek van de tuin... In dit boek vind je zeker wat je zoekt, met voorbeelden van 17 hutten met hun vele varianten, meubeltjes en tips om voorzichtig als een echte timmerman aan de slag te gaan!

Het is een handzame gids met uitdagende ideeën voor het bouwen van speelhuisjes, tenten en hutten in allerlei formaten. De te bouwen schuilplaatsen, hutten, holen, uitkijktorens en tenten zijn voorzien van een uitgebreide bouwtekening, het benodigde gereedschap en een stapsgewijs opgebouwd werk- en bouwplan. Bovendien wordt de benodigde tijd en de moeilijkheidsgraad vermeld. Voor volwassenen en kinderen vanaf ca. 12 jaar.

Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij.
ISBN-nr: 9789044729993.

Verkrijgbaar via: www.bol.com 

Publicatiedatum: 10 november 2011.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties