Foto: Buitenspeelgoed-Nerf

Alvast voor het warme weer, leuk buitenspeelgoed - Deel 2

Rond februari, maart verlangen we met z’n allen naar zon en warmte. Er lijkt geen eind te komen aan de winter.

Als we naar de gezichtjes van onze kinderen kijken is het voor hen de hoogste tijd dat ze weer vaker buiten kunnen spelen. Want hoe populair computerspelletjes ook zijn, buitenspelen is toch wat ze het allerliefste doen. Lekker met hun vriendjes en vriendinnetjes avonturen beleven. Nerf heeft hier met zijn buitenspeelgoed goed op ingespeeld. Zij maken stoere blasters voor jongens én meiden waarmee ze met foam darts de strijd met elkaar kunnen aangaan.

Avontuurlijk en veelzijdig

Het vroeger populaire papieren pijltjes schieten gecombineerd met een waterpistool, dat is wat Nerf is. Maar eigenlijk is het nog veel meer. Behalve met vriendjes en vriendinnetjes veldslagen spelen kunnen ze ook schietwedstrijden houden. Wie raakt van een afstand het doel/de target het best? Laat ze hun fantasie gebruiken. Een target getekend met stoepkrijt op een muur is misschien wel leuker dan een gekocht schietbord. En de papa’s en de mama’s? Hoe zijn hun schietkunsten? Gezien de populariteit van Paintball, vinden ouders dit waarschijnlijk ook cool. Lekker buiten met je kinderen spelen is toch het leukste wat er is.

Voor stoere meiden van nu

De meiden van tegenwoordig doen echt niet onder voor de jongens wat betreft buitenspelen. Vroeger was de rolverdeling traditioneel, maar de kids van nu trekken zich weinig aan van rolpatronen. Nerf heeft een complete meidencollectie blasters op de markt gebracht, uitgevoerd in hippe kleuren met een cool design. Heel spannend is de Secter Agent lijn: geheime codes moeten ontrafeld worden. Het avontuur wordt zo nog completer.

Kijk eens kritisch naar het speelgoed voor de aankomende zomer

Nog een paar weken wachten en dan kunnen we met z’n allen weer heerlijk naar buiten. Daarom zijn deze maanden zeer geschikt om eens kritisch te kijken naar het buitenspeelgoed van je kinderen. Kapot speelgoed kan worden vervangen, speelgoed waar ze te groot voor zijn geworden kan worden weggeven of verkocht. Komt er binnenkort een verjaardag aan of bijvoorbeeld een goed rapport denk dan eens aan nieuw, inspirerend buitenspeelgoed. Hebben ze de hele zomer van!

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties