Zet de barbecue maar aan!

Tijd om de barbecue af te stoffen en aan te steken: het barbecueseizoen is begonnen!

Het barbecueseizoen is begonnen

De zon laat zich steeds vaker zien. Hier en daar worden we nog verwend met een fikse onweersbui, maar daar worden we gelukkig op tijd voor gewaarschuwd, zodat we alle tuinmeubelen goed kunnen vastzetten of naar binnen kunnen halen. Als de zon zich weer laat zien, kan de barbecue in ieder geval afgestoft worden, het barbecueseizoen is begonnen!

Barbecueseizoen bij tuincentra

Bij veel tuincentra zie je het al, de folders staan vol met aanbiedingen op barbecues en tips voor steeds gevarieerdere gerechten om te bereiden op de barbecue, ook als je vegetariër bent! Ook worden er steeds vaker barbecuedemonstraties gehouden zodat je alles uit je barbecue kunt halen. Als je al jaren dezelfde barbecue hebt, en je deze echt niet meer schoon krijgt, is het een perfect moment om eens een nieuwe barbecue te proberen. Tegenwoordig zijn barbecues erg voordelig, maar doen ze zeker niet onder aan kwaliteit.

Weber barbecues bij Osdorp

Denk bijvoorbeeld eens aan een Weber barbecue. Barbecueën op het balkon, in een kleine tuin of voor een grote familie, voor elke setting is er wel een Weber barbecue te vinden. En ook voor elke portemonnee. Bij Tuincentrum Osdorp vind je zowel houtskoolbarbecues en gasbarbecues als volledige buitenkeukens. Elk type barbecue heeft zo zijn eigen voordeel:

  • De houtskoolbarbecues van Weber zijn niet alleen betaalbaar, maar ook voorzien van een thermometer, én makkelijk schoon te maken. Bovendien kun je de barbecues zo veel uitbreiden als je zelf wilt, met allerlei extra onderdelen.
  • De elektrische barbecues van Weber hebben als voordeel dat je alleen maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken, en je direct kunt beginnen met grillen. Ideaal voor op het balkon!
  • Voor grotere gezelschappen is een gasbarbecue van Weber de beste keuze. Een uitgebreide, stevige barbecue die zorgt voor het echte barbecuegevoel én de authentieke smaak.

Houd de website van Tuincentrum Osdorp in de gaten voor barbecue aanbiedingen!

Houtskoolbarbecue kopen

Voor de beginnende en de gevorderde barbecueër is een houtskoolbarbecue altijd een veilige keuze. Wees niet bang dat het aansteken van het houtskool ingewikkeld is, met een brikettenstarter en aanmaakblokjes is dat zo gebeurd. Je gerechten krijgen een heerlijke rokerige smaak en als je een beetje oplet, hoef je niet bang te zijn dat de boel aanbrandt. Houtskoolbarbecues variëren van handige meeneemformaten tot barbecues waarop je wel 20 hamburgers kwijt kunt. Voor een nieuwe barbecue-ervaring kun je ook een keramische barbecue kopen van Big Green Egg of Own Grill, het eigen merk van Osdorp. Deze kamado-barbecues worden steeds populairder door het gemak in gebruik. Slow cooking is met een keramische barbecue wel erg makkelijk, je kunt er gerechten onder andere mee grillen, bakken en roken. De vorm van de barbecue staat ook wel erg leuk in de tuin!

Barbecue-accessoires bij Tuincentrum Osdorp

Natuurlijk kunnen de juiste accessoires niet ontbreken bij het barbecues. Het juiste houtskool, een bijpassende barbecuehoes, of kookboeken en barbecueschorts. Trouwens ook een erg goed vaderdagcadeau! Breng eens een bezoekje aan Tuincentrum Osdorp, zodat je op je gemak alle barbecues kunt bekijken. Bekijk het adres en de openingstijden van Tuincentrum Osdorp.