string(1) "p"

De Big Green Egg

Maak kennis met de enige echte Big Green Egg! Een keramische barbecue is één ding... een Big Green Egg is ALLES!

Waarom kiezen voor een Big Green Egg?

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: omdat hij de beste is! De kwaliteit van het NASA ontwikkelde keramiek is met afstand het beste ten opzichte van de beste 'concurrent/kopie'... Deze claim wordt kracht bij gezet met de levenslange garantie en uitmuntende customer service. Uren lang koken op de graad nauwkeurig, van roken op een lage temperatuur tot pizza's bakken op een extreem hoge, en alles wat er tussenin zit!

Big Green Egg expert (de Eggspert...!)

Koopt u hem bij ons? Dan zorgen wij ervoor dat u het maximale uit dit fantastische kooktoestel zult halen. Als Executive chef van Big Green Egg Europe zijn wij de absolute specialist en kunnen wij u als geen ander alle ins-and-outs tonen alsmede toffe, makkelijke (en moeilijke) recepten meegeven zodat u meteen grote stappen zult zetten in het gebruik en omgang met de Big Green Egg!

Big Green Egg Workshop

Laten we eerlijk zijn, er valt nogal wat te leren als het gaat om het gebruik. Er zijn zoveel technieken en toepassingen dat een klein cursusje niet overbodig is... Over een cursus gesproken: Wij geven de officiële Big Green Egg Experience in het atelier van drie Michelin-sterrenrestaurant de Librije in Zwolle. Dat is buitenkoken op het hoogste niveau! De Big Green Egg workshops zijn niet alleen voor professionals en gevorderden, maar ook voor beginners en mensen die ter oriëntatie eens willen komen kijken...
Daarnaast organiseren wij zelf ook Big Green Egg workshops, privé cursussen en chefs-trainingen. Wilt u meer informatie? Stuur ons dan even een mailtje en vraag naar de mogelijkheden!