Tagina tuintegel

Op zoek naar de ideale tegel? Eén die niet verkleurd, krast, geen vlekken geeft en al helemaal niet groen wordt? Het lijkt misschien een droom maar sinds kort is er een nieuwe tegel op de markt die al deze voordelen in zich heeft. Deze tegel, welke door Tagina® in Italië wordt geproduceerd is nieuw, innovatief en uniek in het assortiment voor de tuin.

De keramische tuintegels van Tagina® zijn nagenoeg onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Zo zullen deze tegels ten opzichte van beton, natuursteen of hout niet verkleuren, niet krassen en hebben ook vlekken, mos en/of algen door de extreem lage hoeveelheid vocht absorptie geen kans meer!

Assortiment

Het assortiment keramische tuintegels van Tagina® bestaat uit ruim 30 verschillende kleuren onderverdeeld in maar liefst vijf verschillende series.

• Wire compact out
• Warmstones
• Woodays
• Pietra del mondo
• Hard rock beton

Italiaanse Keramische Terras/Tuin tegels

Medio april opent Tagina® voor haar compact out 20mm series een unieke showroom van ruim 150 m2 in Nederland. Voor een bezoek aan deze showroom in Den Haag kunt u een afspraak maken via: info@triviumtrade.nl of 070-3010500.

De keramische tuintegels van Tagina® worden in Nederland exclusief geïmporteerd door Trivium Trade BV en verkocht door de door ons geselecteerde dealers. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealers of voor meer informatie op www.triviumtrade.nl/tagina.

Eigenschappen

• De tegels worden onder een extreme druk geperst en zijn hierdoor zo massief dat ze vorst- en krasbestendig zijn.
• Door de speciale productie technieken hebben weersinvloeden zoals wind, regen en uv licht geen invloed op de toplaag van de tegel. Deze is dan ook 100% kleurvast.
• De tegels zijn aan het oppervlak nagenoeg afgesloten en hebben hierdoor maar een vochtabsorptie van <0,2%. Hierdoor hebben mos en algen geen kans om zich te hechten aan het oppervlak en hebben vloeistoffen zoals olie, wijn en vet geen kans om in de tegel door te dringen.
• De tegels hebben allemaal een natuurlijk en ruw oppervlak waardoor ze zelfs bij publieke zwembaden toegepast mogen worden. De tegels hebben allemaal een antislipwaarde van R11.

Gewoon in het zand straten
De tegels zijn 20 mm dik en kunnen hierdoor in een gewoon zandbed gestraat worden. Naast deze standaard manier van verwerken in de tuin kan men de tegels ook verwerken op tegeldragers.Natuurlijke uitstraling

Door de meest moderne technieken is het Tagina® gelukt om de tegels zo te produceren dat ze niet van echt natuursteen, beton of hout zijn te onderscheiden. In de tegels worden meerdere kleurnuances toegepast waardoor op het zicht geen enkele tegel hetzelfde is. Daarnaast is er aan het oppervlak een continue wisselende structuur aangebracht waardoor de tegel ook natuurlijk aanvoelt.