Foto: Private outdoor collection

Een relaxte zomer met de Private Outdoor Collection

Om tot rust te komen, hoef je deze zomer niet op vakantie

Met de nieuwe Private Outdoor Collection van Piet-Jan van den Kommer kun je je vakantie gewoon vieren in de achtertuin. Neem bijvoorbeeld het 2x2,2m grote Daydreamer Loungebed waarmee je je even op de Malediven of Bali waant. Voor de zonaanbidders is de Sunworshipper Armchair een aanrader. Deze 80cm brede loungestoel is ideaal om lekker in weg te zakken.

Gebruiksgemak staat bovenaan bij de Private Outdoor Collection. Dat betekent dat bij een regenbui niet meteen alles naar binnen gehaald hoeft te worden. De kussens zijn namelijk gemaakt van een waterdichte buitenstof die in diverse kleuren verkrijgbaar is. De frames zijn gemaakt van verzinkt en gepoedercoat staal en hardhout. Liever een ander houtsoort? Dat kan in overleg aangepast worden. Het grootste pluspunt van de collectie is toch wel dat alles 'weatherproof' is en er, onder alle weersomstandigheden, goed uit blijft zien.

De Private Outdoor Collection heeft een hedendaagse look-and-feel. Inspiratie voor deze collectie heeft Piet-Jan gevonden tijdens zijn verre reizen. Hij ontwerpt vanuit de gedachte dat er geleefd mag worden in een interieur. Natuurlijke materialen zoals hout, zink, leer, staal, natuursteen en beton voeren de boventoon in zijn ontwerpen. Door het gebruik worden de meubelstukken alleen nog maar mooier.

Alle meubels worden handgemaakt in een eigen werkplaats op creatief landgoed de
Noordervaart 127 waar meerdere creatieve interieur gerelateerde bedrijven gevestigd zijn. Op het landgoed van 1,5 hectare groot bevindt zich de outdoor showroom met diverse buitenkamers, de collectie buitenmeubels, een fruitboomgaard en moestuin. Bewust omgaan met het milieu is een belangrijke pijler voor van den Kommer. Zo is er een eigen verbrandingsoven waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien. Benieuwd? Bekijk dan www.vandenkommer.nl.

Reacties