Foto: press_2013//bear-county-terrasdelen-massief-composiet.jpg

Bear County zorgt voor je ideale terras!

Iedere vierkante meter tuingrond lijkt ruimer, wordt praktischer en is leefbaarder met terrasdelen van Bear County. De eerste stap om de tuin leefbaar, licht en luchtig te houden, is de aanleg van een terras.

Iedere vierkante meter tuingrond lijkt ruimer, wordt praktischer en is leefbaarder met terrasdelen van Bear County. De eerste stap om de tuin leefbaar, licht en luchtig te houden, is de aanleg van een terras.

Hiermee creëer je buiten een duidelijk zichtbare leefruimte. Met de Bear County terrasdelen kan elk gewenst terras worden gelegd. Van onderhoudsvrij composiet tot vloeren van hardhout of naaldhout.

Bepaal welk terrastype je bent

Ben je een genieter of een doener? Als je wilt genieten van de tuin, zonder er veel voor te hoeven doen, dan kies je voor het onderhoudsvrije composiet terras van Bear County. Dit terras gaat jarenlang mee en is snel te reinigen met water en een neutraal zeepproduct of hogedrukreiniger. Als je graag in de tuin bezig bent, dan zijn de houten terrasdelen van bijvoorbeeld naaldhout of hardhout van Bear County een optie.

Bepaal je gewenste uitstraling

Elke tuin heeft een andere sfeer. Robuust of subtiel, strak of sfeervol, donker of licht. Daarom is het handig dat Bear County verschillende kleuren en profielen kan leveren, waarmee het mogelijk is om je eigen droomterras aan te leggen. Bepaal dus eerst welke kleur je wilt; licht of donker, bruin of grijs. Daarna bepaal je de structuur. Dit onderdeel is slim doordacht van Bear County, want ieder terrasdeel, of het nu composiet of hout is, is tweezijdig te gebruiken. Elke zijde toont een ander profiel. Grof, fijn of zelfs helemaal glad. Hierdoor bepaal je zelf de uitstraling van het terras. Met de gladde zijde boven krijgt het terras een strak modern aanzien. De zijde met reliëf zorgt voor een warm en natuurlijk aanzien.

Composiet is de nieuwste ontwikkeling

De composiet terrasdelen van Bear County hebben de unieke uitstraling van buitenparket, doordat het voor 60% uit houtvezels bestaat. Aan de houtvezels is kunststof toegevoegd, waardoor de beste eigenschappen van beide materialen worden gecombineerd en gewaarborgd. Een composiet terrasdeel is dankzij deze unieke combi duurzaam, waterbestendig, onderhoudsvriendelijk en splinter en splijt vrij! Ook is een terras van composiet milieuvriendelijk. Voor de fabricage is geen boomkap nodig, omdat de populieren houtvezels die in de composiet terrasdelen worden verwerkt, een gerecycled product uit de vloeren industrie is. Voor het behoud en onderhoud zijn geen chemicaliën, zoals verf, beits of impregneermiddel nodig. Ook dit maakt het terras een milieubewuste keuze.

Composiet met keuze uit drie kleuren:
Sierra Nevada (bruin), Smokey Mountain (grijs) en Black Mountain (antraciet)

Eigenschappen:
• Combinatie van houtvezel en kunststof
• Duurzaam en milieuvriendelijk
• Onderhoudsvriendelijk: enkel reinigen met water
• Splintervrij, antislip en slijtvast
• Eenvoudige montage
• Hoge kleurvastheid
• Compleet met accessoires leverbaar
• 10 jaar garantie

Naaldhout:
Grenen

Eigenschappen:
• Groen geïmpregneerd
• Gemakkelijk te verwerken
• Levendige uitstraling

Hardhout met keuze uit drie soorten:
Garapa, Bangkirai, Cumaru

Eigenschappen:
• Gaat jarenlang mee; sterke houtsoort met hoge duurzaamheidklasse
• Mooie warme kleur
Zeker weten: Bear County

Wie kiest voor Bear County, kiest voor de vijf zekerheden van Bear County: topkwaliteit, garantie, service, inspiratie en milieubewust. Vijf zekerheden die een korte uitleg verdienen. 100% topkwaliteit geldt voor het gehele productieproces; van ontwerp, materiaalkeuze en fabricage naar een veilig, mooi en solide product. Bear County garandeert de kwaliteit en duurzaamheid en biedt garantie op fabricage- en constructiefouten. Afhankelijk van het type product varieert de garantie van 2 tot 10 jaar. Om uw bestelling compleet, ongeschonden en op het afgesproken moment bij u thuis te bezorgen, heeft Bear County een vervoerservice. Ook staat Bear County graag klaar met een opbouwploeg om bijvoorbeeld de opbouw van een tuinhuis te verzorgen. Bear County geeft goede raad over keuze, inrichting en montage. Op de website www.bearcounty.eu en in de catalogus staan talloze tips en ideeën. Last, but not least, is de zorg voor het milieu een belangrijke peiler van Bear County. Daarom kiest Bear County voor een eerlijke productie en een milieuvriendelijk product. Veel tuinmeubelen en speeltoestellen zijn voorzien van het FSC© keurmerk en veel tuinhout en alle tuinhuizen van het PEFC© keurmerk. Beide keurmerken worden verleend door onafhankelijke ke

Reacties