Leisteen split: Canadian slate

Platte leisteen split: Canadian slate is een zeer populaire en prettig beloopbare siersplit. Canadian slate is verkrijgbaar in zwart, groen en paars.

Canadian slate, mooie leisteen voor in de tuin

Canadian slate is verkrijgbaar in de kleuren zwart (donkergrijs), groen en paars. Canadian slate is een platte leisteensoort die door zijn prachtige kleur en natuurlijke structuur veel wordt gebruikt.

Canadian slate toepassen:

  • Canadian slate is zeer geschikt voor siertoepassingen in tuinen, zowel in de authentieke als in de moderne tuin. Het siersplit is ook zeer goed te combineren met veel groen in uw tuin.
  • De leisteen is ook toe te passen op looppaden en voor het aanleggen van een terras. Door de platte vorm is de steen zeer prettig beloopbaar.
  • Ook kunt u Canadian slate toepassen op opritten, voor de zekerheid kunt u Grindplaten gebruiken, om enig mogelijk breken te voorkomen.

Eigenschappen van Canadian slate op een rij:

  1. Zeer prettig te belopen door de unieke platte vorm
  2. Verkrijgbaar in mooie kleuren
  3. Geschikt voor diverse toepassingen

 

Bestel eenvoudig online Canadian slate zwart, paars of groen. Canadian slate is verpakt in 20kg zakken, minibags vanaf 250kg, midibags (1000kg) en bigbags van een 1m3 (1400kg). Heeft u meer nodig dan kunt ook losgestort Canadian slate bestellen. Al deze hoeveelheden worden binnen een paar werkdagen zorgeloos bij u thuis geleverd.