Foto: De-vijver-is-terug-van-weggeweest---3-ontwerpen-voor-ieder-formaat-tuin

De vijver is terug van weggeweest - 3 ontwerpen voor ieder formaat tuin

Vijvermerk Ubbink maakt vergroening van Nederlandse tuinen gemakkelijker en leuker

De vijver is terug van weggeweest en niet alleen de vlinders en libellen zijn hier dankbaar voor. Water in de tuin heeft een ontspannende werking op mensen. Zelfs voor de kleinste tuinen en terrassen heeft vijvermerk Ubbink een model dat eenvoudig te plaatsen en te onderhouden is. Strak, weelderig of romantisch: deze drie vijvers geven de tuin een upgrade.

De biodiversiteit bevorderen door meer water en groen in de tuin is hard nodig. Ubbink wil tuinbezitters inspireren en het makkelijk maken met haar kant-en-klare vijvers, watervallen en -ornamenten.

Quadro – terrasvijver waar je vierkant achter staat

De veelzijdige, rechthoekige Quadro vijverbakken kunnen worden ingegraven maar ook bovengronds geplaatst worden met een bijpassende, kant-en-klare houten ombouw. Het kleinste model heeft een afmeting van slechts 106 x72 cm en vraagt dus weinig ruimte. De Quadro vijvers van Ubbink zijn gemaakt van zwart polypropyleen, een sterk materiaal dat ook voor zwembaden wordt gebruikt. De Ubbink Quadro vijvers zijn verkrijgbaar in drie formaten vanaf € 91,00, het bijpassende Quadro Wood Frame is verkrijgbaar vanaf € 195,00.

Iris – een tuinparadijsje op minder dan 1m2

Dit model vijver is vernoemd naar Iris, de Griekse godin van de regenboog. Deze weelderige, voorgevormde vijverbakken zijn ideaal voor wie graag zijn creativiteit wil gebruiken, maar ook voor gemak kiest. De kant-en-klare vijver is verkrijgbaar in drie vormen/afmetingen. Het kleinste model neemt minder dan 1m2 in beslag en is 40 cm diep. Verkrijgbaar vanaf € 94,00.

Niagara Wall LED watervalelement – stijlvolle waterval met sfeerverlichting

Decoreer een robuuste, stoere muur of een strak betegelde wand met het Niagara Wall LED watervalelement. Hiermee creëer je een stijlvolle waterpartij met ledverlichting. Het element is gemaakt van geborsteld roestvrij staal, dat bestand is tegen chloor en zout en een krachtige en gelijkmatige waterfilm het reservoir in stort. De Niagara Wall LED kan worden ingemetseld of worden ingebouwd, maar kan ook op een ondergrond bevestigd worden, zoals op een muurtje. De Niagara Wall LED is verkrijgbaar in 30, 60 of 90 cm breed vanaf € 192,00 en komt met een strip ledverlichting in warm wit.

De Ubbink vijverproducten zijn verkrijgbaar bij tuincentra, bouwmarkten en online winkels door heel Nederland. Ga voor meer informatie naar www.ubbinkgarden.com.

Meer van Ubbink Garden
Reacties