Tuinmeubeltrends van 2022, dit moet je weten!

We houden er allemaal van; op een zonnige dag met familie, vrienden en een barbecue de dag opvullen. Het fijnste is als iedereen zich comfortabel voelt.

We houden er allemaal van; op een zonnige dag met familie, vrienden en een barbecue de dag opvullen. Het fijnste is als iedereen zich comfortabel voelt. Met deze tuinmeubeltrends doe je dat op een stijlvolle, tijdloze manier.

Haal binnen naar buiten

Een leuke tuinmeubeltrend om mee te beginnen is een tuin die als woonkamer aanvoelt. Begin dus met de inrichting van je tuin alsof het je huis is! Tegenwoordig lijken de mogelijkheden oneindig. Steeds meer tuinmeubels zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Natuurlijk ga je in de stromende regen niet buiten zitten, maar het bespaart je al een hoop moeite als je niet telkens de kussens naar binnen hoeft te halen. Schroom dus niet om de stijl van binnen door te trekken naar buiten.

Comfort gaat voor

Wanneer je niet comfortabel in je tuin kunt zitten, ga je er waarschijnlijk helemaal niet zitten. Het is een tijdloze trend en daarmee ook een trend voor het komende jaar. Dit gaat natuurlijk over comfort! Ga bijvoorbeeld languit in de zon liggen op een Yoi tuinmeubel, pak er een boek bij en leg je telefoon aan de kant. Quality time is belangrijk, maar even belangrijk zijn sociale contacten. Ook voor je gasten wil je het beste, een loungeset met zachte kussens en een bijzettafel kan dan haast niet ontbreken. Vul de tafel met hapjes, drankjes en geniet.

De parasol, een waardig tuinmeubel

Nog niet in elke tuin is een parasol te vinden, maar waarom niet? Ze zijn stijlvol en je kunt je altijd even wegtrekken in de schaduw zonder gelijk naar binnen te hoeven gaan. Juist omdat een parasol veel te bieden heeft is dit een tuinmeubeltrend voor 2022. Om een parasol ook buiten te kunnen laten staan is het aan te raden om er een van goede kwaliteit te kopen. Daarbij is het niet geheel onbelangrijk dat het leuk samengaat met je tuinset. Bij de Borek tuinmeubelen vind je altijd een passende parasol, voor een passende prijs. Zo hoef je zelf niet na te denken, alleen maar te kiezen.