Foto: buitenleven-met-blomus

Het buitenleven

Het inrichten van onze tuin, patio of terras met hetzelfde gevoel van stijl en gezelligheid als binnen wordt vaak als lastig ervaren.

Deze uitdaging gaat blomus aan met de productlanceringen van Grow en Tawa. Beide zijn ontworpen door de Duitse designstudio kaschkasch, met als creatief uitgangspunt een overduidelijke behoefte aan intelligent ontworpen buitenmeubilair. Voor de perfecte buitenruimte om te feesten, te loungen op een zonnige dag, of een relaxmoment met een boek en een kop koffie.

De nieuwe outdoor meubelcollectie, met de toepasselijke naam Grow, bestaat uit acht verschillende flexibele modules die kunnen worden gemixt en gecombineerd om te voldoen aan ieders stijl, smaak en ruimte. De Grow collectie is perfect om kleine intieme plekken te creëren in een grotere buitenruimte, maar is ook geschikt voor een tuin of balkon van kleiner formaat.

Elk meubel bestaat uit een zachte kern van schuim welke is bekleed met stevig, waterbestendig textiel. Grow is verkrijgbaar in twee verschillende tinten grijs - een lichte tint (Cloud) en een donkerdere tint (Coal).

Voor de verlichting van je terras of tuin introduceert blomus de nieuwe lamp Tawa. Tawa is in twee maten verkrijgbaar en de lamp is bekleed met textiel. Het design is geïnspireerd op klassieke lantaarns en de naam is afgeleid van het Japanse woord voor "toren". Begrijpelijk, want de slanke vorm van Tawa lijkt op een elegant architectonisch silhouet. Tawa kan worden bediend via een app en de drie verschillende lichtstanden zorgen ervoor dat je voor elke gelegenheid de perfecte sfeer kunt creëren. Of dat nu buiten is of zelfs binnen, wanneer het seizoen verandert en je een lamp nodig hebt om je interieur te verlichten. 

kaschkasch

De Duitse designstudio kaschkasch is de kracht achter zowel Grow als Tawa, en dit jaar vieren de ontwerpers Florian Kallus en Sebastian Schneider hun 10-jarig jubileum als creatief duo. Sinds het prille begin van hun creatieve reis hebben de twee ontwerpers zich vooral toegelegd op meubel- en verlichtingsdesign, en hebben ze samengewerkt met enkele van de belangrijkste merken in de wereldwijde designindustrie, zoals Hay, Ligne Roset, Marset en blomus.

Meer informatie: de.blomus.com

Meer van Blomus
Reacties