Garandeer en bescherm je tuinontwerp met Nature® borderranden

Wil jij ook zo lang mogelijk kunnen genieten deze zomer van je aangelegde gazon of moestuin? Kies dan voor Nature® borderranden.

De borderranden van Nature® zijn ontworpen om de randen van je gazon, moestuin, bloemperk, pad of boomstronk perfect te gescheiden te houden én te beschermen tegen wortels, onkruid en aarde. De flexibele borderranden van Nature® zijn gemaakt van gerecycled polyethyleen, waardoor hij in allerlei gebogen en geometrische vormen geplaatst kan worden.

De borderranden zijn uv-bestendig, bestand tegen schokken, temperatuurschommelingen en verroting. De borderranden hebben een gladde en een stroeve zijde en zijn voor meerdere toepassingen in uw tuin inzetbaar. De borderrand kan gemakkelijk worden geplaatst door hem eenvoudigweg in de grond te graven, of door hem vast te zetten met behulp van verschillende afzonderlijk verkrijgbare grondpennen. Eenmaal geïnstalleerd is er vrijwel geen onderhoud meer nodig. De borderranden van Nature® zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, hoogten en kleuren.

Meer informatie: www.naturegardening.eu