Foto: FineCut_18V_Anwendung_03

Voor kleine tuinen en perfecte gazons

Genipt voor de klus – GLORIA FineCut serie

16 Maart 2024

?Heb je een klein gazon en beperkte opbergruimte? Of heb je een groter gazon met een robotmaaier die wat hulp nodig heeft bij het maaien van de kanten? De GLORIA FineCut gras- en kantensnijders bieden voor beide situaties een oplossing. Met het slimme dubbele messensysteem wordt het gras niet afgescheurd, maar scherp afgeknipt zoals met een schaar, waardoor de grassprietjes gezond en mooi blijven.

FineCut 18V: draadloze perfectionist

De draadloze GLORIA FineCut 18V op accu is de perfecte aanvulling op een robotmaaier. Dankzij zijn compacte behuizing snijdt hij moeiteloos het gras tot aan de randen. Zelfs gras onder struiken en speeltoestellen is eenvoudig te maaien dankzij de verstelbare duwboom. Met een maaibreedte van 25cm is de FineCut 18V ook handig voor het maaien van kleine gazons.

De FineCut 18V is compatibel met alle 18V BOSCH POWER FOR ALL accu’s en verkrijgbaar als set inclusief een 2,5AH accuset (€ 224,95), waarmee je tot wel 60 minuten draadloos kunt werken. Wie al een BOSCH POWER FOR ALL accu heeft, kan de FineCut 18V ook kopen zonder accu en oplader voor € 149,95.

FineCut 230V: efficiënte tuinhulp voor kleine tuinen

De GLORIA FineCut 230V, een elektrische gras- en kantenmaaier, is ideaal voor eigenaren van kleine gazons. Deze handige maaier garandeert een nauwkeurige afwerking en vraagt minimale opbergruimte. De verstelbare steelhoek zorgt voor ergonomisch comfort tijdens het gebruik, terwijl de 25 cm maaibreedte snel resultaat oplevert. Met zijn vermogen van 60W biedt deze maaier voldoende kracht voor efficiënt maaien. Voor een prijs van € 139,95 biedt de GLORIA FineCut 230V een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare en compacte gras- en kantensnijder.

Het GLORIA assortiment is te koop bij onder andere Welkoop, Boerenbond, Tuinland, TC Coppelmans, TC de Bosrand, Hornbach, Bauhaus en de betere tuin- en webwinkels.

Over GLORIA

Al meer dan 75 jaar staat de naam GLORIA voor hoogwaardige sproeiers en innovatief tuingereedschap. Het tuinmerk werd in 1947 opgericht in een klein tuinhuisje in het Duitse Gütersloh. Je herkent de producten aan de frisse, citroengele kleur met azuurblauwe letters. GLORIA is al jarenlang marktleider op het gebied van sproeiers voor plantverzorging en gewasbescherming, zowel voor consumenten als professionals. Sinds enkele jaren heeft GLORIA haar assortiment uitgebreid met producten voor het verwijderen van onkruid en gazonverzorging. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Naarden.

?

Reacties
Anderen bekeken ook