Foto: Wonennl-Luilak-hangmat

Uitrusten met een goed gevoel doe je zo!

Iets waar vandaag de dag weleens iets te weinig bij stil wordt gestaan, is het belang van rust.

Daarmee wordt niet een uurtje chillen of een serie bingen bedoeld, maar écht rust. Gewoon een dagje lummelen of zelfs de luilak uithangen. Het woord lui heeft in onze maatschappij tegenwoordig een zeer negatieve nasmaak. Lui staat gelijk aan incompetent en ongemotiveerd. Maar is dit terecht? Lui kan ook gezien worden als een moment voor jezelf, om je op te laden en voor te bereiden op de drukke tijden die weer gaan komen. Even lui zijn zorgt er juist voor dat je het alledaagse leven goed aankunt en zaken als burn-outs en depressies vóór bent. Hoe jij jezelf ertoe zet om af en toe ook even heerlijk lui te zijn? Wij hebben de oplossing.

Iedereen een luilak

De ultieme plek om even heerlijk niks te doen, een boek te lezen of lekker muziek te luisteren is een hangmat. In hangmatten neem je van nature al een comfortabele houding aan, zeker wanneer deze van hoge kwaliteit is en een goede afwerking heeft. Om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk in die hangmat gaat liggen, is het aan te raden een hangmat te nemen die er ook nog eens stijlvol uitziet. Het is daarmee een trendy eyecatcher in jouw tuin of op jouw balkon. Ook wanneer je geen geschikte plek hebt om een hangmat op te hangen hoef je deze manier van ultiem genieten niet aan je voorbij te laten gaan. Een hangmat met standaard is dan een goed alternatief.

Eerlijk luieren

Om echt tot rust te komen en je gedachten even te reduceren tot nul, geeft het natuurlijk een dubbelgoed gevoel wanneer je dit doet in een hangmat die eerlijk is geproduceerd. Geen hangmat die in nare omstandigheden in lagelonenlanden is gemaakt. Nee, ééntje van hoge kwaliteit en die is gemaakt van eerlijke producten zoals bio katoen. En heb je hangmat met standaard? Dan kun je er vanuit gaan dat deze is gemaakt van verantwoord eco hout. Dit geeft een goed gevoel en bevordert ook nog eens het ultieme relaxmoment, wat jij hierdoor voor jezelf creëert.

Ieder zijn print

De hangmatten van luilak zijn dan ook meer dan louter een plek om even te liggen. Je creëert een loungeomgeving waarmee je je in je eigen tuin even in Ibiza, de Cariben of Azoren waant. Zeker wanneer je ook voor één van de prints kiest die bij deze vibe past. De vele opties zorgen ervoor dat er altijd wel een hangmat tussen zit die past binnen jouw tuin én smaak. En let ook op de grootte, hier zit ook verschil in.

Kortom, om het alledaagse leven aan te kunnen is het goed om een plek van ultieme rust en comfort te creëren in jouw huis en tuin. Dat je hier uiteraard wel met een goed gevoel wilt liggen, is een feit. Kies daarom voor kwaliteit, duurzaamheid én stijl in één product. Dit alles is te combineren in een hangmat. Een ideale toevoeging aan jouw tuin, balkon of dakterras wat overal past. Want ook bij weinig ruimte is het zo geplaatst, maar ook snel weer opgeruimd. Relaxt toch?

 

Reacties