Nature® Regentonnen

Regentonnen zijn goed voor het milieu, maar ook voor de tuin en uw portemonnee.

Nature® Regentanks
Met een regenton verbruikt u minder leidingwater en wordt verspilling voorkomen. Zo zorgen we er samen voor dat de drinkwatervraag niet verder stijgt. Regentonnen zijn dus goed voor het milieu, maar ook voor de tuin en uw portemonnee.

Nature® Regenton Zuil
Rechthoekige muurtank met een inhoud van 720 liter. Deze regenton is gemaakt graniet-grijskleurig polyethyleen, heeft een kraan om makkelijk emmers en gieters te kunnen vullen. De tank is met zijn afmeting van H180 x 79 x 59cm ideaal voor de grotere tuinen.

Nature® Regenton Rond
Cilindervormige regenton met een inhoud van 290 liter. Deze regenton is gemaakt van graniet-grijs polyethyleen. De regenton kan direct op de grond worden geplaatst en is voorzien van een kraantje om het water gemakkelijk af te tappen. Afmeting: H120,5 x Ø58cm.

Nature® Regenton Vaas
Vaasvormige regenton met een inhoud van 230 liter. Deze regenton is gemaakt van antracietkleurig polyethyleen. De regenton kan direct op de grond worden geplaatst en is aan de bovenkant voorzien van een afneembare plantenbak. Oftewel, een praktisch 2-in-1-product. Afmeting: H110 x Ø60 / Ø44cm.

Over Nature®
Bij je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Wij hebben meer dan 800 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.

Meer informatie: www.naturegardening.eu