Krachtige snoerloze grastrimmers en bosmaaiers van EGO Power+

Zeer gemakkelijk en comfortabel in gebruik

Krachtige snoerloze grastrimmers en bosmaaiers die gemakkelijk en comfortabel in gebruik zijn: dat is waar het EGO Power+ assortiment voor staat. Ontworpen voor zowel de occasionele tuinier als de professional, bieden deze trimmers en maaiers professionele kwaliteit zonder gedoe met snoeren. Ze werken schoon, stil en veilig, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

In het Power+ assortiment kunt u kiezen tussen een complete kit met accu en lader of alleen het gereedschap als u al een EGO accu en lader bezit. Als u al vertrouwd bent met EGO Power+ gereedschap, weet u dat onze accu's geschikt zijn voor al onze producten, waardoor u flexibel kunt kiezen of u extra accu's of laders wilt aanschaffen.

Deze trimmers en bosmaaiers zijn speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote tuinen, met een lange werkduur afhankelijk van het gekozen model. Hierdoor heeft u voldoende tijd om de randen van uw gazon af te werken waar uw maaier niet bij kan. Met een ruime keuze aan maaibreedtes vindt u gemakkelijk de perfecte trimmer voor uw tuin.

Onze trimmers en bosmaaiers zijn voorzien van handige functies, zoals een softstart, constante snelheidsregeling voor een gelijkmatig resultaat, en een draaibare stootknop die niet verslijt door contact met de grond. Verder hebben ze een verstelbare handgreep, variabele snelheidsregeling, grote maaibreedte en een maaikop met dubbele draad. Dankzij verminderde trillingen maait u sneller en comfortabeler. Ze zijn bovendien stiller, lichter, stoten geen schadelijke stoffen uit en trillen minder, waardoor u langer kunt werken met alle comfort.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook onze website en/of ga gelijk langs bij één van onze verkooppunten.