Knikarmschermen vergeleken: B24, B25, B25 volant en B27

Brustor heeft een brede waaier aan zonneluifels op de markt gebracht. In dit artikel nemen we de B24, B25, B25 volant en B27 luifels onder de loep.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van zonwering, heeft Brustor een brede waaier aan zonneluifels op de markt gebracht. Deze luifels zijn gegroepeerd in families: de B20-, B30- en B50-reeksen. Elke reeks heeft zijn eigen troeven op vlak van techniciteit en design. In dit artikel nemen we de B20-familie met de B24, B25, B25 volant en B27 luifels onder de loep.

Waarop letten bij het kiezen van een knikarmscherm

Wil je een luifel plaatsen op je terras, dan zijn er een aantal criteria waar je rekening mee moet houden:

  • Design van de kast: past de luifel bij je woning en bouwstijl?
  • Breedte van het zonnescherm: kan de luifel in de gewenste breedte worden geplaatst?
  • De uitval: kan je de schaduw creëren die je wenst?
  • Extra opties: wil je specifieke extra opties zoals ledverlichting? Of een specifiek RAL-kleur?
  • Uniek voor Brustor knikarmschermen: welk type arm kies je standaard, elite of prestige? (zie verder in het artikel)

Onze gouden tip: begin zelf niet te puzzelen, maar laat je adviseren door een erkende verdeler. Onze verdelers hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van luifels en weten je als geen ander te begeleiden naar de juiste keuze. Dit zowel op technisch als esthetisch vlak. Overweeg je een knikarmscherm? Contacteer dan helemaal vrijblijvend een Brustor verdeler. Zij staan je met plezier bij met hun raad en een op maat gemaakte offerte.

BRUSTOR B25 zonnetent met volant

Uniek in de markt: kies tussen verschillende types armen

Brustor heeft drie verschillende armen ter beschikking: Standaard, Elite en Prestige. Deze keuze is uniek in de sector. Het verschil tussen deze uitvoeringen? Die zit in de windresistentie en stevigheid. Lees hier meer over de verschillende types armen.

De B20-familie op een rij

B24 knikarmscherm

Zoek je een zonwering die tegen een stootje kan, dan is de B24 een goede keuze voor jou. De sterkte en windvastheid zijn uitmuntend, net als de weerbestendigheid van de aluminium onderdelen en de kwaliteit van het doek. Het knikarmscherm heeft een elegante afwerking met aluminium zijplaten zonder zichtbare schroeven en past bijgevolg bij elke bouwstijl.

Klik hier voor meer info en technische details over de B24.

B24 Elite knikarmscherm

B25 zonneluifel
De B25 is hét knikarmscherm waarmee het allemaal is begonnen en nog altijd het best verkochte knikarmscherm in ons assortiment. Dat is geen toeval. De techniek, het design en het gebruikscomfort zijn tijdloos en ongeëvenaard. De B25 heeft een discrete, compacte en volledig gesloten cassette met afgeronde hoeken én met maximale mogelijkheden qua afmetingen. Het scherm is na twintig jaar nog steeds onze topper.

Klik hier voor meer info en technische details over de B25.

B25 in bloeiende tuin

B25 Volant zonnescherm
De topper uit ons gamma zonneschermen is ook beschikbaar met een oprolbare gemotoriseerde volant tot 1,5 meter. Het is de enige luifel in deze familie die ook komt met een gemotoriseerde volant. De volant zorgt niet enkele voor extra bescherming tegen de laagstaande zon en extra privacy, hij verdwijnt ook discreet in de voorlijst van het knikarmscherm. We zijn best fier op de B25 Volant omdat deze zonneluifel met geïntegreerde volant uniek is op de markt.

Brustor B25 volant luifel

B27 luifel
Het Brustor B27 zonnescherm is geïnspireerd op de succesvolle B25 serie, maar dan aangepast aan de noden van de moderne woningbouw. De cassette heeft een architecturaal, strak design en kan perfect geïntegreerd worden in de gevel. Het scherm is dan ook dé favoriet van talloze architecten.

Klik hier voor meer info en technische details over de B27.

Brustor B27 zonnetent met geïntegreerde verlichting

De B20-familie vergeleken

De karakteristieken van de B20-familie zijn grotendeels hetzelfde. Het grootste verschil tussen deze luifels is het design van de kast. De B25 Volant is de enige luifel binnen deze familie met een gemotoriseerde volant.

Let op: deze tabel somt alleen de maximum en minimum waarden op. De afmetingen en opties zijn afhankelijk van het type arm dat je kiest (standaard, elite of prestige). Voor meer gedetailleerde info over elk product raden we je aan om de productpagina’s op onze website of de brochure te raadplegen, of je te laten informeren bij een verdeler in jouw buurt.