Foto: zon

Goed design werpt zijn vruchten af

De “MX-4“ is het nieuwste designmodel van markilux. Het mooi vormgegeven cassettescherm is nog maar net op de markt, maar is nu al onderscheiden met de "Red Dot Design Award" 2023.

12 Mei 2023

Daarmee krijgt de zonweringspecialist dit kwaliteitskeurmerk, naast veel andere prijzen, al voor de zoveelste keer.

 Mooi vormgegeven, intelligent, smart. Zo kunnen de eigenschappen van de producten van markilux worden beschreven. Vooral de stijlvolle MX-familie wist met haar geslaagde look steeds weer te scoren en vergaarde diverse prijzen op het gebied van design. Nu overtuigde het nieuwste model, het cassettescherm “MX-4“, de vakjury van de "Red Dot Design Award" in de discipline "Product Design" en kreeg het de prestigieuze prijs.

Prijs een geweldige prestatie

Deze award, met hoofdvestiging in Essen, is een van de grootste en meest gerenommeerde wedstrijden ter wereld. Jaarlijks wordt het beste design bekroond. markilux slaagde er al meerdere keren in deze onderscheiding voor een geslaagd schermdesign mee naar huis te nemen. Een geweldige prestatie voor het bedrijf, want het is een bevestiging van zijn vormgevingsconcepten. Met name gezien het feit dat jaarlijks in totaal ongeveer 20.000 concepten worden ingediend. Alleen al voor de discipline "Product Design" namen dit jaar ontwerpers en bedrijven uit 60 landen in 51 categorieën deel.

Overtuigend totaalpakket

Het team van ontwikkelaars hoopte inderdaad met de ‚MX-4‘ bij de award tot de top te behoren. Want het totaalpakket van esthetische vorm, afzonderlijke LED-lampen in het design van het scherm en de speciale verlichtingstechnologie met prachtige kleureffecten heeft winnaarskwaliteit. Toch was de vreugde over de prijs enorm. De „MX-4“ kon de internationale jury overtuigen op het gebied van functionaliteit, aantrekkingskracht, gebruikswaarde en

Voor meer informatie klik op onze website 

Meer van Markilux
Reacties
Anderen bekeken ook