Foto: Wonennl-markilux_MX-2_colour_04_SPERRFRIST_01_01_2023

Geslaagde combinatie: Schermdesign met geweldige kleureffecten

Tien kleurencombinaties voor de behuizing en het frame geven het design van het cassettescherm "MX-2" van markilux in de variant "colour" vanaf nu nog meer individuele charme.

14 Maart 2023

Een fijne, rake penseelstreek geeft een schilderij de perfecte finishing touch. Ook het design van een scherm kan met speciale effecten nog meer worden benadrukt. Zoals bij het cassettescherm "MX-2“ van markilux. Dat  is vanaf dit jaar als "MX-2 colour" in tien nieuwe kleurencombinaties verkrijgbaar.

Accent met effect

Het bijzondere is dat het dak van de doekcassette een andere kleur heeft dan de rest van het scherm. Het gewenste kleureffect legt de nadruk op de zachte, ronde vorm van de behuizing. Het is een fijn accent dat het minimalistische design onderstreept. De tien kleurarrangementen komen voort uit de zeven standaardkleuren voor schermen en drie speciale kleuren. Hierop afgestemd, adviseert de producent steeds twee doeken uit zijn nieuwe "collection one". Maar de consument kan bij het dessin van het doek ook helemaal zelf een keuze maken. Met de nieuwe opties moet het bovendien gemakkelijker worden om een consistente kleurkeuze te maken.

Design dat de verbeelding aanspreekt

Het idee voor een tweekleurig frame bestond volgens de producent al best een tijd. Maar het moest nog rijpen, zodat er ook qua kleur een perfect resultaat kon worden bereikt. Want met zijn subtiele vorm is het de bedoeling dat het scherm enerzijds goed bij de architectuur past en anderzijds door de uitstraling direct de aandacht trekt. Dat lijkt het design als zodanig al wel te hebben gedaan. Met de nieuwe kleurencombinaties biedt het model nu nog meer esthetische en individuele charme.

klik voor meer informatie 

Meer van Markilux
Reacties
Anderen bekeken ook