Foto: greedschap

GARDENA presenteert nieuwe collectie scharen Geknipt voor het oogsten

GARDENA presenteert een nieuw tuinmes en een collectie nieuwe scharen. Geknipt voor het oogsten van groenten, kruiden en bloemen of gebruik in het huishouden.

16 Mei 2023

De roestvrijstalen scharen zijn van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor zowel links- als rechtshandigen en kunnen gereinigd worden in de vaatwasser. De nieuwe GARDENA scharen hebben een zeer lange levensduur en zijn daarom voorzien van 25 jaar garantie.

VeggieCut tuinmes

VeggieCut is een sikkelvormig mes om te oogsten maar ook om groenten en sla schoon te maken of te schillen. Het scherpe, sikkelvormige mes berg je na gebruik veilig op in een riemholster met geïntegreerde slijpsteen.

FreshCut oogstschaar

Voor het oogsten van verse kruiden, zacht fruit of snijbloemen gebruik je de FreshCut. Met de smalle, puntige messen knip je heel nauwkeurig. De FreshCut berg je veilig op met de meegeleverde beschermkap.

GripCut oogstschaar met grijper

De slimme GripCut kruidenschaar heeft smalle, puntige messen waarmee je heel precies kunt knippen. Daarnaast heeft de schaar een ingebouwde grijper. Je oogst de kruiden en die worden vastgehouden. Er valt niets van de schaar af en je hebt altijd één hand vrij. De speciale grijper kun je eenvoudig losmaken en reinigen (bijvoorbeeld in de vaatwasmachine).

HerbCut kruidenschaar

Voor het knippen van rozemarijn, salie, tijm of andere kruiden met houtachtige stelen is de HerbCut kruidenschaar ideaal. Het verwijderen van blaadjes gaat heel eenvoudig doordat je de stelen door de speciale gaatjes in de schaar kunt rissen. De handvatten zijn voor meer dan 70% gemaakt van gerecycled materiaal. De HerbCut is verkrijgbaar met een holster zodat je ‘m veilig kunt opbergen.

MultiCut huishoudschaar

De MultiCut is een universele schaar voor huishoudelijk gebruik. Met zijn stevige messen knipt hij papier, karton, touw en nog veel meer. De handvatten zijn voor meer dan 70% gemaakt van gerecycled materiaal.

Verkoopinformatie

De VeggieCut tuinmes is verkrijgbaar voor € 22,99.
De FreshCut oogstschaar is verkrijgbaar voor € 22,99.
De GripCut oogstschaar is verkrijgbaar voor € 25,99.
De HerbCut kruidenschaar is verkrijgbaar voor € 23,99.
De MultiCut huishoudschaar is verkrijgbaar voor € 24,99.
Kijk voor meer informatie op www.gardena.com.

Reacties
Anderen bekeken ook