Foto: Fatboy_eettafel

Fatboy introduceert een gloednieuwe tuinset voor de grotere tuin en stadstuin

Als je z’n blad met brede planken ziet, snap je meteen waarop Fred’s Table geïnspireerd is: de klassieke picknicktafel.

16 April 2024

Fatboy vond dit icoon opnieuw uit. Stevig maar toch licht, modern en tegelijkertijd zo robuust dat je je er Fred Flintstone en zijn familie aan kan voorstellen. Met bistrostoel Fred’s Chair of Armchair erbij creëer je jouw ideale tuinplekje. En als je minder ruimte hebt, staat Fred’s Bistreau – een rond bistrotafeltje - voor je klaar. Fred's complete collectie is gemaakt van sterk en weerbestendig aluminium. Voor jaren en jaren buitenplezier.

FRED’S CHAIR EN ARMCHAIR

In hun strakke, aluminium uitvoering geven ze een moderne knipoog naar de klassieke spijlenstoel. De zitting van deze bistrostoeltjes is gewelfd, als een kussentje. Dat maakt ze extra comfortabel. De uitsparing in de zitting in de vorm van een glimlach zorgt ervoor dat regenwater wegloopt. Hoef je ze niet elke keer droog te vegen. Beide typen aluminium tuinstoelen stapel je makkelijk op. Ja, Fred heeft echt aan alles gedacht.

FRED'S TABLE

Fred’s Table is de grote held van de collectie. Letterlijk, want hij is 2 meter 20 lang en 1 meter breed. Je zit met gemak met z’n zessen om hem heen. Kom maar op met die aperitiefjes en eindeloze etentjes! De planken van het tafelblad zien er dik uit, maar zijn gemaakt van speciale aluminium profielen waardoor ze grotendeels hol zijn. Zo zijn ze superstevig en is de tafel tegelijkertijd licht genoeg om op te tillen. Met zijn aluminium poten staat deze 6-persoonstuintafel stevig op de grond en in de winter compact in je schuur. Want de poten klap je makkelijk in. Laat je hem liever buiten staan? Dat kan ook, want Fred’s Table is een weerbestendige tuintafel.

Reacties