Eenvoudig en fraai

Pergolascherm scoort van markilux met vierkante doekcassette

Welk design spreekt het meest aan: rond of vierkant? Een duidelijk antwoord is hier waarschijnlijk niet te geven. Want smaken verschillen. En tóch lijken hoeken en kanten momenteel iets populairder te zijn. In elk geval bij schermen van producent markilux. Zo is het model "pergola cubic", dat een vierkant ontwerp heeft, erg populair bij de klant.

Het past bij bijna elk type huis, maar legt vooral de nadruk op moderne, eenvoudige vormen. Want bij dit scherm hebben de slanke doekcassette en voorste staanders een vierkante vorm. Het model "pergola cubic" is amper een half jaar op de markt en heeft al veel mensen weten te overtuigen. Voornameleijk omdat een eenvoudig, geometrisch design in de mode is. Tenslotte past het zeer goed bij huizen met een kubische architectuur.

Zonwering en weerbescherming met comfort

Het nieuwe pergolascherm is met name geschikt voor grote terrassen. Met dit scherm kan een breedte of diepte tot maximaal zes meter van schaduw worden voorzien. Het is uitermate stabiel, omdat het aan de voorkant op twee staanders rust. De wind deert het scherm niet, want het zonweringdoek zit goed gespannen in een frame. Na het indraaien verdwijnt het in de sierlijke, vierkante cassette aan de muur. In combinatie met verticale schermen en de Volant-plus functie, wordt het scherm een volledige weerbescherming die desgewenst privacy geeft. Bovendien zorgen verschillende verlichtingssystemen en passende warmtestralers voor een gezellige sfeer onder de schermoverkapping. En wie nog meer comfort wil, kan de "pergola cubic" uitrusten met een radiografisch bediende motor. Dan kan het scherm met één druk op de knop of met slimme technologie bijzonder comfortabel worden bediend. 

Meer informatie: markilux.com