Foto: markilux_visutex_Neue_Pop-Art-Edition_02

De zomer bekoort met kleur

Nieuwe doekdessins in bonte popartstijl zorgen voor goed humeur

15 April 2024

Als je in de inrichtingsbranche rondkijkt, lijkt het wel alsof de afgelopen jaren alle kleur eruit is verdwenen. Neutrale non-colourtinten domineerden tot nu toe immers de verschillende stijlen en trends. De frisse doekdessins van de nieuwe popartuitvoering van zonweringproducent markilux vormen een tegenwicht daarvoor en brengen elan in het outdoorseizoen.

Ze schitteren in warm zonnig geel, in krachtig rood en intensief roze en geven het balkon en het terras een frisse energieboost. Dan gaat het over tien kleurkrachtige nieuwe "visutex-dessins" van markilux. Ze vormen in de nieuwe doekcollectiede de popartuitvoering van de zonweringspecialist. De kekke kleuren in de stijl van Andy Warhol en Roy Lichtenstein geven outdoor living een levendig tintje en zorgen met hun uitstraling voor een goed humeur.

Meer kleur in het leven brengen

Het doekbeeld, in de heldere stofkwaliteit "sunsilk", is divers: van fijne lijnen en impliciete kleurovergangen tot modern geïnterpreteerde blokstrepen. De dessins zijn geïnspireerd door de popartkunst van de jaren 1950 tot 1960 en maken deel uit van de doekcollectie "collection one" die al een jaar wordt verkocht. In de collectie worden onderhoudsvriendelijke high-tech weefsels met een stijlvolle mix van klassiek, modern en exclusief design gecombineerd. Actuele trends uit de inrichtings- en modebranche en de kunst moeten de collectie in de toekomst verrijken en verlevendigen. De doeken zullen daarom steeds weer veranderen en wijken voor nieuwe creaties. Maar eerst krijgen de zonweringdoeken dit jaar een extra update met de tien nieuwe "visutex-dessins". En misschien geven ze hier en daar door hun uitstraling de impuls om weer meer levendige kleuren in het outdoorseizoen te brengen. 1.825 tekens

meer informatie: markilux.com

Meer van Markilux
Reacties