string(3) "tgi"

Netatmo binnencamera

De Netatmo slimme binnencamera waarschuwt je als er een onbekend persoon in je huis staat. Dit is mogelijk via de gezichtsherkenningsfunctie. Via de app kun je de camerabeelden bekijken. Lees meer voor een uitgebreide review over dit product.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ben Funda en ik mocht de Netamo binnencamera testen. Ideaal, want ik wilde al langer testen of dit een oplossing is voor mij en mijn kinderen. Elke dinsdag en donderdag middag zijn mijn kinderen namelijk een paar uurtjes alleen thuis. En ik wil ze natuurlijk graag in de gaten houden. Ik ben benieuwd!

Het installeren

Voor het installeren kom je al snel bij de Netatmo Security app uit. Deze app was heel duidelijk bij het installeren. Ik ben niet erg computervaardig met dit soort dingen, maar dit was heel eenvoudig. De gebruiksaanwijzing ging stap voor stap en heel makkelijk. Ik had binnen een minuut al contact/verbinding met de camera.

In gebruik

De camera maakt iets van geluidjes als je binnenkomt. Dit hoeft van mij niet zo, dit kun je gelukkig wel uitzetten In de middag (als de zon volop schijnt) is het beeld minder goed zichtbaar, ik heb een woonkamer met veel zonlicht, Als ik verbinding maak met de app krijg ik een beetje groenbeeld. Maar in het algemeen prima beeld. Ik heb profielen aangemaakt van mijn gezin, ook dit ging heel makkelijk.

Design

Ik vind de camera er erg stijlvol uitzien, echt een mooie toevoeging voor mijn woonkamer.

Conclusie

Positief verrast, hij helpt me met mijn probleem en ziet er nog mooi uit ook. Hoewel ik normaal gesproken niet heel erg handig ben met het installeren van dit soort elektronische apparaten, ging dit heel eenvoudig.

.....
Reacties