Buzzy Nitro Skelter

De Buzzy Nitro van Berg Toys is een skelter met vier wielen met EVA banden. Door de EVA banden zijn lekke banden niet meer mogelijk. De skelter kan zowel voor al achteruit rijden en kan binnen een paar seconden stilstaan.

Getest door:

Even voorstellen...

Hi, ik ben Margreet en ik ben gevraagd samen met mijn twee zoontjes van 3 en 5 de Buzzy Nitro Skelter te testen. Fietsjes en skelters vallen bij ons thuis altijd goed in de smaak dus ik was gelijk enthousiast. En toen ik de doos liet zien, de rest van mijn gezin ook.

Eenvoudig in elkaar zetten

De skelter moet nog in elkaar gezet worden, alles zat netjes verpakt in de doos zodat er niets beschadigd kan worden. Er zit een duidelijke beschrijving bij hoe het geheel in elkaar gezet moet worden. In het begin is het toch eventjes zoeken, er zijn veel onderdeeltjes, maar uiteindelijk wijst het zichzelf!

Gegarandeerd speelplezier

Mijn jongens stonden te trappelen om met de skelter aan de gang te gaan! De oudste, van vijf jaar, is eigenlijk al iets te groot. (Logisch want op de doos staat voor kinderen tot vijf jaar, maar leg hem dat maar eens uit :)). Hij beleeft er echter zoveel plezier aan , dat we hem maar zijn gang laten gaan. Zodra de jongste van 3 er op klimt, zie je echter gelijk dat deze skelter meer voor hem geschikt is. Hij past er veel beter op en scheurt er gelijk op weg, terwijl hij met andere skelters vaak wat meer moeite heeft.

Stevig

Als je de skelter in elkaar hebt gezet, zie je gelijk dat hij erg stevig oogt. Wat erg handig is: je kunt het stuur en het zadel vrij eenvoudig verstellen. Dus hij kan prima een paar jaar mee. Daarnaast zijn de wielen van kunststof, dus het is niet mogelijk lekke banden te krijgen. Verder zitten de kinderen er stevig op, dus je hebt eigenlijk niet het idee dat er iets mis kan gaan!

Voor- en achteruit

Zoals gezegd is het gebruiksgemak erg groot. Mijn jongens racen met het grootste gemak de tuin en de buurt door. Vooruit en achteruit gaat even gemakkelijk!

Conclusie

Dit is echt een superskelter. Mijn jongens zijn er erg blij mee. Hij stevig, veilig en ontzettend gemakkelijk te gebruiken. Het is geen goedkope skelter, maar het geld dubbel en dwars waard!

.....
Reacties