Tiger Swoop

Eindelijk geen onhygiënische, druppelende toiletborstel meer! De slimme Swoop® wc-borstel van Tiger is flexibel, hygiënisch en heeft een lange levensduur. Ontdek hoe goed hij werkt. Turkan testte hem voor ons.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik mag deze toiletborstel van Tiger testen en daar ben ik heel benieuwd naar! Hij schijnt heel praktisch en hygiënisch te zijn, dus dat belooft veel goeds.

Flexibele borstel

Na een paar weken hem getest te hebben ben ik erg enthousiast. Het handige van de flexibele borstel is dat hij heel goed onder rand van de wc komt. Hij voelt bovendien ook echt veel hygiënischer dan een normale borstel. Er blijft namelijk geen vuil en water aanhangen. Hij wordt dus niet zo vies als andere borstels en is heel makkelijk schoon te houden. Een heel groot pluspunt wat mij betreft!

Maakt goed schoon

De sprieten van de Swoop komen overal goed bij en maken de pot snel schoon. En het handige is dat bij het afspoelen de borstel ook goed schoon wordt. Daarnaast druppelt er geen (vies) water meer op de grond, dat is natuurlijk ook erg fijn!

Ruimte voor je wc-reiniger

Bovendien zit bij mijn versie ook ruimte voor je wc-reiniger, deze kun je dan plaatsen in de borstelhouder zelf. Superhandig!

Conclusie

Ik ben heel blij met deze Tiger Swoop! Hij is echt heel praktisch, eenvoudig in gebruik en is superhygiënisch. Ik heb gelijk ook mijn andere wc-borstel vervangen voor deze, een absolute aanrader.

Reacties