GlassVAC Ruitenreiniger

De ramen lappen zonder strepen en zonder lekken. Het kan met de GlassVAC ruitenreiniger van Bosch! Door zijn compacte design is het makkelijker om bij moeilijke bereikbare plekken te komen. Met de GlassVAC is de ramen lappen zo gedaan.

Getest door:

Even voorstellen...

Huishuidelijke taakjes zijn niet mijn favoriete dingetjes om te doen, vooral de ramen zemen. Ik stel dat echt zo lang mogelijk uit totdat het echt niet meer kan. Ik hoop dat de GlassVAC dit klusje een stuk gemakkelijker maakt waardoor je in een handomdraai eventjes de ramen zeemt.

Accuduur

Met een volle accu kan ik makkelijk alle ramen zemen en de douchecabine.

Effectiviteit

Na het eerste raam te hebben gezeemd bleven er maar strepen komen, ik heb het raam wel 3 keer opnieuw gedaan en elke keer meer strepen. Tot nu toe ben ik dus nog niet zo enthousiast. Ok, poging 2... Ik heb het rubber van de zeem even heel goed schoongemaakt en nu gaat het als een trein. Ramen zemen is echt een eitje geworden.. :)

Gebruiksgemak

De GlassVAC is makkelijk in gebruik, je spuit de ramen in en daarna zeem je het water op met de GlassVAC. Wat ik ook er fijn vind is dat je twee maten hebt, ik kan nu gemakkelijk het smalle raampje van de voordeur ook zemen. Wat ook er fijn is dat het vuile water op zuigt en dat dat niet meer langs de kozijnen naar beneden stroomt. Je merkt pas hoe vuil dat water is als je hem leegt. Ook het opvangbakje kan je makkelijk schoonmaken door om te spoelen.

Gewicht

Ik ben wel zeer tevreden over het gewicht van de GlassVAC. Er zit een koordje bij dat je hem aan je pols kan leten hangen en dat is wel fijn als je de ramen inspuit met water.

Kwaliteit

De GlassVAC is van hoge kwaliteit.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden met de GlassVAC, ik vind het minder erg om nu de ramen te moeten zemen... misschien ga ik het nu wel vaker doen ;)

Reacties
Guido-van-Loon

Reactie van de fabrikant: 'Een hele leuke review. Er wordt echter aangegeven dat bij het eerste gebruik het resultaat strepen geeft, maar de meegeleverde sproeifles is voorzien van een schone microvezeldoek. Wellicht is hier een andere (niet schone) zeem gebruikt?'

5 jaar geleden