STIHL BGA 57 accubladblazer

Perfect uitgebalanceerde en slanke accubladblazer voor aangenaam en moeiteloos werken. Ronde blaasmond, rubberen handgreep met Ergo-hendel, op drie niveaus in de lengte verstelbare blaaspijp voor een optimale blaaskracht. Arold testte hem voor ons.

Getest door:

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Arold en ik heb een voor- en achtertuin met nogal wat bomen. In de herfst dus veel bladeren die ik graag van het gras en de stoep af wil hebben. Deze bladblazer kan daarin wel eens een enorme hulp in zijn. Ik heb hem een tijdje geprobeerd en hieronder lees je mijn bevindingen.

Accuduur

De accu gaat geruime tijd mee en zeker met een reserve-accu die je tussendoor kunt opladen, heb je altijd de beschikking over de bladblazer. Op één accu kun je trouwens heel wat blad wegblazen!

Effectiviteit

De bladblazer heeft een flinke capaciteit. Je kunt er dus veel blad in vrij korte tijd mee wegblazen. Zeer effectief, door de grote blaaskracht en uitschuifbare blaasmond.

Gebruiksgemak

Je moet even weten in welke volgorde de schuiven moeten worden bediend maar dan werkt het prima. Je moet sommige onderdelen wel continu ingedrukt houden en dat kost wat kracht. De accu is behoorlijk zwaar en dat maakt dat je na een kwartier blazen wel wat licht spierpijn in je hand kunt krijgen. Maar je hebt eer van je werk!

Kwaliteit

De bladblazer is een zeer solide apparaat. Degelijk gebouwd maar zonder accu toch licht in gewicht. Daarnaast is de blazer vrij stil ten opzichte van andere bladblazers die je wel eens hoort, ook een pluspunt dus.

Nauwkeurigheid

Je kunt met deze bladblazer gericht en nauwkeurig werken door de uitschuifbare blaasmond. Dit werkt erg goed en snel.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze bladblazer. Doet zijn werk erg goed en is ook tamelijk stil. Accu gaat lang mee. Is wel wat zwaar en je moet een aantal schakelaars tegelijk ingedrukt houden. Maar vooral erg blij met deze bladblazer!

Reacties