Klein tuinonderhoud met Fiskars

Je tuin onderhouden is veel leuker en eenvoudiger met goed tuingereedschap. Wij lieten een aantal producten van Fiskars testen. Van onkruidtrekker tot plantenschep.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ben met name op zoek naar kwalitatief hoogwaardig tuingereedschap. Met een grote tuin heb je goede spullen nodig. Ik hou van tuinieren en vond het heel leuk om meerdere artikelen te testen van Fiskars.

Wat hebben we getest?

Ik heb een set toegestuurd gekregen om 'klein onderhoud' in de tuin te kunnen doen. Deze set bestaat uit een plantenschep, bloemenvork, plantvork, tuinafvalzak, graskantschaar en tuinhandschoenen.

Wat viel op?

De kwaliteit van de door mij geteste artikelen zijn uitstekend. Al het gereedschap voelt solide aan en ligt goed in de hand. De plantenschep was erg prettig in gebruik, de grond was wat hard maar dat was helemaal geen probleem. Zowel de plantenvork als bloemenvork liggen goed in de hand en eenvoudig te gebruiken. Je kunt er heel gemakkelijk de grond mee losmaken. De wortels blijven goed beschermd, terwijl je onkruid wel eenvoudig verwijder. Het is heel erg handig de tuinafvalzak te gebruiken, hier verzamel je al je tuinafval in zodat je het in één keer kunt weggooien. Ik vind de graskantschaar heel erg handig. Dit komt met name omdat je de scharen heel gemakkelijk kunt draaien zodat je overal heel gemakkelijk bij kunt De pasvorm van de handschoenen is prima en ze voelen bovendien erg stevig aan.

Nieuw en scherp

Met deze gereedschappen heb ik het klein onderhoud van mijn tuin gedaan. Ik heb gemerkt dat het onderhoud een stuk beter gaat dan mijn huidige gereedschap. Dat komt natuurlijk ook omdat alles nog nieuw en scherp is. De klusjes die ik er mee gedaan heb, voelden helemaal niet meer aan als zwaar(der) onderhoudswerk. Dat maakt dit natuurlijk erg fijn.

Gemakkelijk schoon te houden

Het gereedschap is goed schoon te maken en op te bergen, zodat je er makkelijk voor kunt zorgen dat het mooi en scherp blijft.

Conclusie

Ik ben heel erg tevreden met over deze set. Het ziet er uit als heel degelijk spul en zo voelt het in het gebruik ook aan. Dit komt natuurlijk ook doordat alles nog nieuw en scherp is, maar in ieder geval ben ik er tot nu toe heel erg tevreden over.

Reacties