Hybride werken als nieuwe standaard

3 redenen waarom een Nuki Smart Lock 3.0 een heel nuttige investering is om toegang tot het hybride kantoor te organiseren.

Tijdens en na de corona lockdowns werd ons allen duidelijk dat we niet altijd fysiek op kantoor moeten zijn om te kunnen werken. Met thuiswerken als norm en verplaatsingen uitsluitend wanneer het echt niet anders kon, zijn zowel werkgevers als werknemers anders naar werk beginnen kijken. Vandaag zien we door de enorm hoge energieprijzen een omgekeerde beweging: uit besparingsoverwegingen gaan we weer meer naar kantoor om te werken. Het maakt dat kantoren vandaag heel specifieke toegangsfaciliteiten hebben, waar een elektrisch slot een ideale oplossing voor kan betekenen. Nuki, de Europese marktleider in slimme toegangsoplossingen, geeft daarom 3 redenen waarom een Smart Lock op de deur van jouw kantoor ook een erg handige oplossing kan zijn.

1. De deur kan vanop afstand geopend worden
Er zijn tegenwoordig veel momenten waarop er niemand fysiek op kantoor aanwezig is, maar pakketjes blijven wel nog steeds toekomen. Via de erg handige Nuki app kan je van overal de deur openen met een simpele druk op de knop. Zo kan je de koerier makkelijk binnenlaten in een eerste ruimte waar leveringen makkelijk kunnen worden achtergelaten. Ook wanneer de klusjes- of poetsdienst langskomt, kunnen die toegang krijgen tot het kantoor wanneer er niemand anders aanwezig is.

2. De vergrendelingslog geeft up2date informatie over wie er op kantoor is
In de activiteitenlog op de Nuki app kan je op elk moment bekijken wie wanneer de deur heeft geopend. Zo weet je meteen wie er op kantoor is en eventueel iets kan regelen wanneer je zelf thuis aan het werken bent.

3. Iedereen heeft een slimme (digitale) sleutel
Met een Nuki Smart Lock beheer je erg makkelijk wie er allemaal toegang mag hebben tot het kantoor. Via een unieke code die via de Nuki app wordt verzonden, wordt toegang verleend aan de smartphone van een collega. Zo heeft niemand nog een fysieke sleutel nodig, en is er ook geen gedoe meer over verloren of vergeten sleutels, of wie welke sleutel nu weer had.

En nog een leuke bonus reden: een Nuki Smart Lock 3.0 Pro is helemaal niet duur!
Voor de prijs van 279€ koop je vandaag al de nieuwste generatie van het Nuki Smart Lock: de Nuki Smart Lock 3.0 Pro. Andere praktische accessoires kan je ook in de Nuki online shop terugvinden.