Foto: Anker_robot_stofzuiger

eufy introduceert krachtige X10 Pro Omni robotstofzuiger met dweilfunctie

Schoonmaken wordt een eitje met het nieuwste lid van de eufy Clean familie

23 April 2024

Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, introduceert zijn nieuwste robotstofzuiger, de eufy X10 Pro Omni. Dit nieuwe lid van de eufy Clean familie combineert een krachtige stofzuiger met een grondige dweilfunctie, om zelfs de hardnekkigste vlekken te verwijderen. Deze ultieme metgezel voor elke schoonmaakbeurt is vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van eufy en Coolblue voor 799 euro.

Krachtige stofzuiger en grondige dweilfunctie
Naast de enorme zuigkracht van 8.000 Pascal heeft de stofzuiger een rolborstel die gebaseerd is op het Pro Detangling Comb-ontwerp. Hiermee worden zelfs vloerkleden eenvoudig haarvrij gemaakt, ideaal voor mensen met huisdieren. Daarnaast is de eufy X10 Pro Omni uitgerust met het MopMaster 2.0-systeem. Hierdoor worden vlekken met één kilogram contactdruk en twee roterende dweilen makkelijk verwijderd. Het vijfhoekige ontwerp zorgt voor een groter bereik en een betere reiniging van de hoeken. Na het schoonmaken keert de stofzuiger terug naar het automatische leeg- en laadstation. Hier wordt het vuil geleegd, maakt hij de twee dweilen schoon en droog en zorgt dat hij weer volledig opgeladen is voor de volgende schoonmaakbeurt.

Slimme AI-navigatie
De eufy X10 Pro Omni maakt gebruik van AI.See, een slimme AI-navigatie waarmee de robotstofzuiger moeiteloos alle obstakels ontwijkt. De AI-camera (bestaande uit een RGB-camera en LED) herkent en vermijdt de obstakels, zoals draden, pantoffels, meubels, maar ook eventuele uitwerpselen van huisdieren. Met de iPath Laser Navigation maakt de eufy X10 Pro Omni een plattegrond van het huis, zodat hij eenvoudig zijn weg kan vinden tijdens het schoonmaken. Daarnaast kan de robotstofzuiger dankzij de eufy Clean-technologie herkennen wanneer hij een tapijt nadert. In dit geval wordt de dweil automatisch verhoogd met 12 millimeter om het tapijt droog te houden tijdens het stofzuigen. 

De eufy X10 Pro Omni kan bediend worden met spraakbesturing via Amazon Alexa of Google Assistant of de bijbehorende app en is nu verkrijgbaar voor € 799,- via de website van eufy en Coolblue

Reacties
Anderen bekeken ook