Foto: maxima-house-opklapbaar-bed-2

Alles wat je moet je weten over een Murphy-Bed

De gemiddelde Nederlander brengt gedurende zijn hele leven ongeveer 36 jaar in bed door. Dit bewijst dat we moeten investeren in een bed van hoge kwaliteit.

 

Met een bed van hoge kwaliteit, krijgen we een goede nachtrust. Een goede en populaire keuze is het murphy-bed. 

Misschien ben je erin geïnteresseerd, maar weet je niet waar je op moet letten. Klinkt bekend? Dan ben je bij Maxima House aan het juiste adres.

Wat is een Murphy-bed?

Murphy-bedden, ook wel bekend als een opklapbed, zijn opvouwbare bedden, zodat je van meer ruimte geniet.

De meeste huiseigenaren kiezen voor opklapbedden als ze hun woonruimte willen transformeren in een logeerkamer of voor kleinere slaapkamers. Je hebt de keuze tussen een verticaal of horizontaal opklapbed dat je naar behoefte laat zakken en vervolgens in één beweging weer omhoog tilt.

Waar komen Murphy-bedden aan hun naam?

Deze stijl van bed is vernoemd naar William Lawrence Murphy, een uitvinder die in 1900 in San Fransico woonde. Hij woonde in een klein appartement en wilde een operazanger uitnodigen waar hij verliefd op was.

Maar er was een klein probleempje:

In die tijd was het in strijd met de morele code dat een alleenstaande vrouw alleen was met een man in een kamer met een bed. Daarom creëerde Murphy een opklapbed dat hij in de kast verstopte, zodat zijn slaapkamer een woonkamer werd.

 

De voordelen van Murphy-bedden

Of u nu een eenpersoons- of tweepersoons opklapbed wilt, er zijn veel voordelen. Overweeg deze bij het zoeken naar je perfecte model:

 

Maximaliseer je ruimte

Een groot voordeel van het kiezen van een queensize opklapbed is dat het je ruimte maximaliseert. Dit is een redder in nood voor flat- en appartementsbewoners, omdat je geen waardevolle ruimte hoeft op te offeren voor jow bed. Bovendien neemt het ook niet veel muurruimte in beslag.

 

Makkelijk te gebruiken

Veel huiseigenaren kiezen voor opklapbedden omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Trek het bed gewoon naar beneden om te slapen en klap het ’s ochtends met één hand weer op.

 

Hetzelfde comfortniveau als een traditioneel bed
Je zult versteld staan ??hoe een full-size opklapbed hetzelfde comfort biedt als een conventioneel bed. Murphy-bedden worden vaak geleverd met een premium matras, zodat uw gasten in stijl kunnen slapen, ook zit er vaak een lattenbodem in gemonteerd. Daarbij is veel comfortabeler dan een uitklapbare slaapbank, luchtbed of wieg.

 

Overweeg je ook om een opklapbed te kopen? Neem een kijkje op de website van Maxima House. Maxima House is de specialist in opklapbedden en bedkasten en brengt sinds een paar jaar opklapbedden terug in het Nederlandse interieur. Staat jouw favoriete model er niet op of heb je nog vragen? Neem contact op via info@maximahouse.nl.

 

 

 

Meer van Innosleeps.com
Reacties