string(1) "a"

Waarom een natuurlijk latex matras optimaal comfort kan garanderen

Een bedrijf uit Duitsland heeft zich gespecialiseerd in de productie van naadloze matrassen van natuurlijk latex.

30 April 2021

Matrassen zijn essentieel voor een goede nachtrust. Een bedrijf uit Duitsland heeft zich gespecialiseerd in de productie van naadloze matrassen van natuurlijk latex die kunnen worden aangepast aan de individuele slaapbehoeften, een optimaal comfort garanderen, vrij zijn van synthetische kunststoffen en worden geproduceerd zonder fossiele brandstoffen. Een innovatieve technologie met zeven zones garandeert een natuurlijke lichaamsondersteuning van de natuurlatex matras.

Hoogwaardige materialen voor het beste ligcomfort

De vierlaagse natuurlatex matras ‘Delux’, klimaatneutraal geproduceerd door Una Matras (Una Organic GmbH in Duitsland), bestaat uit drie comfortlagen die in elke gewenste volgorde binnen het open te ritsen tijk gestapeld kunnen worden: zacht, middelhard en hard. Om de schuimkern heen zit een 100 procent recyclebare en biologisch afbreekbare biologische katoenmatras, wat gecertificeerd is volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS).

De verstelbare matras met een doorlopende, naadloze toplaag en zeven comfortzones is vrij van chemisch bewerkt schuim, microplastics en schadelijke lijmstoffen die je in 95% van de schuimmatrassen vindt. Iedere natuurlijke latexmatras is tevens voorzien van een hoogwaardige YKK-ritssluiting.

De natuurlijke latex wordt gewonnen uit duurzame Hevea-bossen voor rubberproductie. Door de speciale materiaalsamenstelling kunnen lucht en vocht op natuurlijke wijze circuleren, waardoor ook op warme nachten onaangename warmte wordt uitgesloten en nachtzweten effectief wordt tegengegaan.

Aanpasbaar aan elk bedframe: de matras van natuurlatex

De ‘Una Matras’ met biologische latex en zachte hoes van biologisch katoen is verkrijgbaar in verschillende maten en kan optimaal worden aangepast aan elk bedframe; van boxspringbedden tot bedden met verstelbare frames tot slaapmogelijkheden met eenvoudige lattenbodems. Partners met verschillende lichaamsafmetingen en gewichten kunnen comfortabel naast elkaar liggen dankzij de individueel verstelbare stevigheid van de natuurlatex matrassen van Una Organic.
Ook in baby- en kinderbedjes garandeert de matras, die flexibel in elkaar kan worden gezet en ergonomisch de lichaamsstructuur ondersteunt, een gezonde slaap voor de kleine.

De binnen zeven werkdagen leverbare premium natuurlijke latex matras van Una Matras kan 100 nachten gratis worden getest en in termijnen worden betaald.

Bent u als de koper niet tevreden, dan kunt u profiteren van een geld-terug-garantie. Una Organic biedt ook tien jaar garantie op zijn biologische natuurlijke matrassen met het beste ligcomfort. 

Verscheidenheid aan producten voor een gezonde slaap

Naast de natuurlatex matras en een zachte, zes centimeter dikke matrastopper, heeft Una Organic biologische kussens van kleine latexvlokken in het assortiment. Deze zijn in hoogte verstelbaar voor een perfecte nachtrust.

De comfortabele slaapoplossingen van Una Organic hebben al duizenden klanten overtuigd. Heel wat kopers waren in staat om een geoptimaliseerde slaapkwaliteit te bepalen dankzij de verstelbare stevigheid en 7-zone ondersteuning van deze matrassen. Klanten gaven ook aan dat zij de neutrale geur van de hoogwaardige matrassen na het uitpakken en de professionele adviesdienst van Una Organic als zeer positief hebben ervaren. De natuurlijke latex matrassen van Una Matras, die kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en het bedframe, garanderen optimaal comfort en een gezonde slaap.

Reacties