Pullman; voor het 3e jaar gekozen tot het beste pocketveer matras!

De Silverline Premier matrassen van het beddenmerk Pullman, zijn voor het derde jaar gekozen tot de beste pocketveer matrassen.

Niet vreemd als we kijken naar het ambachtelijke Nederlandse handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen die het merk gebruikt. In combinatie met de nieuwste Portland boxspring, brengt Pullman dit najaar een sublieme nieuwe combinatie op de markt, die iedereen naar zijn bed doet verlangen.

Bekroning

Pullman is trots dat het Silverline Premier matras voor de derde keer (2016, 2017, 2018) als best geteste pocketveer matras uit de testresultaten van de Consumentenbond komt. Het matras scoort goede cijfers op ondersteuning van zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen. Het Silverline Premier pocket matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones, afgedekt met een laag comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Alle matrassen van Pullman zijn bovendien behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Geen wonder dat deze matrassen zo goed uit de test komen!

Match made in heaven: Portland boxspringcombinatie

Dit najaar brengt Pullman bovendien een nieuwe boxspring op de markt: Portland. Samen met het best geteste pocketveer matras Silverline Premier, is dit een topcombinatie! Naast het pocketveer matras zijn namelijk ook de boxsprings van het merk van topkwaliteit. Ze hebben een unieke veer constructie waardoor het totale bedoppervlak mee veert (dus ook de zijkanten) en daarnaast zorgt deze constructie met open structuur voor een perfecte ventilatie. De nieuwe Portland boxspring is zowel vast als verstelbaar verkrijgbaar en heeft een hoofdbord met verticale belijning en een stoere leren band. De portland kan in 56 verschillende kwalitatieve stoffen uitgevoerd worden. Hierdoor past dit bed mooi in bijna elke slaapkamer.

reacties
anderen bekeken ook

Een Candia matras wordt ambachtelijk gemaakt

Waar moet je op letten bij het kopen van een matras?

Guido van Loon

Pullman matras

Drie tips voor het creëren van de ideale slaapkamer

Guido van Loon

Matrassen

Advertentie
Advertentie
Advertentie