Foto: 2014/vispring-regent-pocketveren-matras.jpg

Vispring introduceert de Regent matras

Vispring, de Britse fabrikant van luxe handgemaakte bedden, introduceert de Regent pocketverenmatras.

De Regent van Vispring is een pocketverenmatras waarin zijde en mohair zorgen voor uitzonderlijke luxe en comfort.

De Regent matras

De Regent matras wordt met de hand gemaakt in de Vispring fabriek in Devon. De matras is voorzien van een laag van de voor Vispring karakteristieke pocketveren, die een uitstekend comfort bieden. Deze pocketveren zijn geschikt in een honingraatmotief. Hierdoor werken de veren onafhankelijk van elkaar en omsluiten de vorm van het lichaam. Waardoor het lichaam perfect wordt ondersteund. De dikte van het staaldraad en de diameter van de pocketveren worden afgestemd op het lichaam en de persoonlijke wensen van de klant. De zijkanten van ieder Regent matras worden met de hand genaaid en afgewerkt volgens traditionele methoden.

Luxueuze natuurlijke materialen

De Regent matras is de eerste matras met één laag pocketveren waarin eersteklas moerbeizijde is gebruikt - wereldwijd erkend als de beste zijdekwaliteit - en glanzend mohair. Deze natuurlijke materialen werden voorheen alleen gebruikt voor Vispring modellen met een dubbele laagpocketveren. Vispring combineert deze delicate vezels met shetlandwol die het bedrijf als enige beddenmaker in de wereld gebruikt. De unieke mix van natuurlijke vezels zorgt voor optimaal comfort, rust en sereniteit die centraal staan in Visprings filosofie rond 'slaapkunst, levenskunst'.

Natuurlijke materialen regelen niet alleen de lichaamstemperatuur, ze drijven ook vocht van het lichaam af, waarna het verdampt in de lucht. Zodat je slaapomgeving schoon, fris en hygiënisch blijft. De Regent matras past perfect bij Visprings Prestige boxspring.

Meer informatie: www.vispring.nl

Publicatiedatum: 10 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties