Kindermatrassen van Royal Health Foam

Veilig en gecertificeerd een kindermatras kopen

Kindermatras

Voor kinderen is alleen het beste goed genoeg. Daarom gebruiken wij voor onze kindermatrassen schuim dat medisch gecertificeerd is. Dat betekent dat het
gegarandeerd vrij is van schadelijke stoffen en alle mogelijke medische certificaten heeft.

Soorten kindermatrassen

RHF kindermatras Donna
Het Royal Health Foam kindermatras Donna is een zeer comfortabel, goed ventilerend, luxe en veilig kindermatras.

Het kindermatras heeft een koudschuim HR 55 kern die zeer veerkrachtig is en een uitstekende ondersteuning biedt. Uw kind zal genieten van dit extra comfort. De dikte van het Donna kindermatras inclusief luxe afritsbare tijk is circa 14 cm.

RHF kindermatras Prima Donna
Het Royal Health Foam kindermatras Prima Donna is ons premium kindermatras. Het matras is drukverlagend, biedt veel comfort en is goed ventilerend.

Het toplaagje van 4 cm traagschuim zorgt voor een drukverlagend effect. Onder het traagschuim wordt een koudschuim HR 55 gebruikt dat zeer veerkrachtig is en zeer goede ondersteuning biedt. Uw kind zal genieten van dit extra comfort. De dikte van het Prima Donna matras inclusief luxe afritsbare tijk is een royale 16 cm.

RHF kindermatras Charlize
Het Royal Health Foam kindermatras Charlize is een comfortabel en veilig kindermatras. Het koudschuim (HR 55) is medisch gekwalificeerd en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en heeft alle mogelijke certificaten. Dit kindermatras is bijzonder comfortabel en afgewerkt met een dubbeldoek stretch tijk.