Zijslapers: Enoble kussen Royal Health Foam

03 December 2012

Kussen Royal Health Foam voor zijslapers


De meest comfortabele slaaphouding verschilt per mens. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de mensen het liefst op hun zij slapen. Royal Health Foam uit Den Haag ontwikkelt een kussen voor deze zijslapers. Het Enoble hoofdkussen biedt vanwege zijn unieke vorm de juiste steun voor zowel het hoofd als de nek.

Ondersteuning
Veel kussens liggen het meest comfortabel wanneer de slaper op zijn rug ligt. Het zorgt voor een goede ondersteuning van de nek en het hoofd. Maar wanneer een slaper zich een kwartslag draait, liggen alleen zijn schouder en hoofd op het kussen. De nek krijgt onvoldoende steun, maar niet bij het Enoble hoofdkussen. Door de u-vorm ligt de schouder op het matras en de nek en het hoofd op het kussen.

Traagschuim
Het kussen is gemaakt van traagschuimvlokken, van traagschuim worden ook matrassen gemaakt. Deze vorm van schuim laat het hoofd langzaam wegzakken in het kussen, dit vermindert de drukpunten en zorgt voor de juiste ondersteuning. De vlokken vormen in het kussen één geheel. Een groot voordeel van het werken met los materiaal, is dat de dikte van het kussen naar wens kan worden aangepast, door simpelweg vlokken te verwijderen.

Milieu
RHF hecht belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen. Zo wordt elk product geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1. Daarbij is het schuim zowel fysisch als chemisch recyclebaar.

AANBEVOLEN

Silvana Support kussens

Gratis Nescafe Dolce Gusto bij Silvana hoofdkussen...

Evolution ballenkussen

Het Evolution ballenhoofdkussen is door Royal Heal...

Het hoofdkussen: kies je kussen op basis van jouw slaaphouding

Heb je ook al vele kussens geprobeerd, maar ben je...

Silvana Support

Silvana Support hoofdkussens zijn gemaakt van de a...
Advertentie