string(1) "a"

Koel Slapen met Coolsation

Nieuw in assortiment van Cassenz: koele kussenslopen, overtrekken en lakens van 100% katoen perkal met Coolsation

17 November 2022

Coolsation is een technologie die ervoor zorgt dat overtollige warmte van het lichaam afgevoerd wordt en zorgt voor directe afkoeling van de lichaamstemperatuur. Naast de koele sensatie, regelt deze technolgieeen langdurige thermische balans om de lichaamstemperatuur te reguleren. 

Hoe het werkt? 

Coolsation verlaagt onmiddellijk de lichaamstemperatuur, omdat het materiaal de warmte van het lichaam snel absorbeert en wegvoert van de huid. Dit geeft de koele sensatie. 

De slimmem warmteregulering wordt gerealiseerd door micro-ingekapselde Phase Change Materials (PCM's), die de warmte van het lichaam absorbeert en teruggeeft als het lichaam 's nachts weer afkoelt. Hierdoor blijft het lichaam gedurende het slaapproces op een comfortabele temperatuur. 

Verbeterde Slaapkwaliteit

Coolsation heeft een zeer positief effect op de slaapkwaliteit. De slimme warmteregulering houdt de lichaamtemperatuur binnen zijn comfortzone. Hierdoor heb je minder last van nachtelijk zweten, en draagt bij aan een langere, gezondere en meer comfortabele slaap. 

Bovendien zorgt de onmiddellijke koele sensatie ervoor dat overtollige warmte van het lichaam snel wordt afgevoerd, waardoor je sneller de siepe slaapfase bereikt. 

Alle voordelen

- Onmiddellijke koele sensatie
- Slimme warmte regulerende werking
- De stof blijft zijn ademend vermogend houden
- 100% katoen
- Zachtheid blijft behouden
- Wasbestendig

Meer informatie

Cassenz is de ontwikkelaar van de Coolsation technologie. 

 

Meer van Cassenz
Reacties