Foto: Smartbox-slimme-kast-StoreMax

Smartbox: de nieuwe slimme kast van StoreMax

StoreMax introduceert de Smartbox. Dit is een innovatief montagesysteem voor modulaire kasten. Snel, simpel en sterk, maar vooral heel slim!

Met de Smartbox maakt StoreMax het voor het eerst mogelijk om een kast geheel naar eigen wens samen te stellen, zonder gereedschap!

StoreMax vond de oplossing

De StoreMax Smartbox is ontwikkeld met de gedachte dat een kast modulair en flexibel moet zijn, sterk in zijn constructie en snel en op eenvoudige wijze zelf te monteren. De montage van een standaard garderobekast leidt regelmatig tot ergernis en frustratie. Teveel gereedschap, teveel soorten schroeven, te veel tijd. Nu is hier de oplossing; StoreMax Smartbox. No tools, just hands!

Slim monteren

Door het slimme verbindingssysteem van StoreMax is de Smartbox heel eenvoudig, zonder gereedschap te monteren. Klik de panelen in elkaar en bevestig deze vervolgens met de Smartstick. Ook de montage van de accessoires zoals de garderobestang, de ladenset en de deurgreep is volledig zonder gereedschap. Bijkomend voordeel van dit concept is, dat de StoreMax Smartbox net zo eenvoudig ook weer gedemonteerd kan worden.

Het assortiment

De StoreMax Smartbox is vanaf 17 augustus verkrijgbaar bij Formido (later volgen de andere bouwmarkten) in diverse varianten: De hoge/smalle kast (40x60x220cm), de hoge/brede kast (80x60x220cm) en een ladenset. Legplanken, garderobestangen, draaideuren en accessoires zijn uiteraard los verkrijgbaar. De boxvormige kastelementen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen voor nog meer kastruimte.

Meer informatie of zien hoe het werkt? Kijk op www.storemax.nl.

Publicatiedatum: 18 augustus 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties