Foto: noteborn-dressing-dress-in-dress-up

Noteborn dressings: Dress-in - Dress-up

Noteborn introduceert Dress-in - Dress-up: een vrijstaand eiland met legplanken of laden aan weerszijden.

Noteborn introduceert Dress-in - Dress-up: een vrijstaand eiland met legplanken of laden aan weerszijden.

Dress-in heeft een gesloten bovenkant, de bovenzijde van Dress-up is opengewerkt. Beide varianten zijn vrij in de ruimte te plaatsen en geheel naar eigen wens uit te voeren. Dress-in / Dress-up is vanaf nu verkrijgbaar in speciaalzaken door heel Nederland.

Behoefte aan vrijheid
Ruud Claessens, productontwikkelaar van Noteborn over het ontstaan van Dress-in / Dress-up: 'De populariteit van dressings blijft toenemen. We maken ze op maat in alle mogelijke uitvoeringen. Regelmatig creëren we een eiland in het midden van de ruimte. Tot voor kort gebruikten we daarvoor solitaires of lage interieurelementen. Gezien de toenemende vraag hebben we hiervoor twee elegante oplossingen ontwikkeld. Dress-in / Dress-up hebben veel maatwerkmogelijkheden en zijn als complete, losse unit te bestellen en op elke gewenste plek te plaatsen.'

Dress-in of Dress-up?
Dress-in is een tweezijdig vrijstaand eiland met een gesloten bovenkant. Het topblad is verkrijgbaar in variabele diktes en kan van een gelakte glasplaat worden voorzien. Dress-up heeft een open bovenkant die eveneens met een glasplaat kan worden afgedekt. In het vak onder de glasplaat kan een legplank of een lade worden geplaatst. Zo is de inhoud van de lade zichtbaar door de glasplaat. Dat geeft een fraai en speels effect, bijvoorbeeld bij een aluminium vakindeling en een stoffen inleg.

Maatwerkopties
De klant heeft volop mogelijkheden om beide varianten aan zijn eigen wensen aan te passen.
De maatwerkopties zijn:
• enkel of dubbel element;
• in de breedte op maat gemaakt;
• keuze uit twee verschillende dieptes (80 cm en 100 cm);
• keuze uit drie verschillende hoogtes (80 cm, 90 cm en 100 cm hoog)
• voorzien van opdekladen, legplanken, draaideuren of een combinatie hiervan.
• keuze uit opdekblad in drie diktes (12, 22 of 38 mm);
• de laden en draaideuren zijn verkrijgbaar in melamine, hoogglans of cottage; met of zonder handgrepen.

In alles een echte Noteborn
Noteborn staat vooral bekend om haar inbouwoplossingen. Vorig jaar werd de verplaatsbare designkast Move geïntroduceerd, nu zet Noteborn de volgende stap met Dress-in / Dress-up. Uiteraard met hetzelfde hoge afwerkingsniveau en standaard met maar liefst tien jaar garantie op de bewegende delen.

Meer informatie: www.noteborn.com

Publicatiedatum: 16 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties