array(1) { ["path"]=> string(22) "www.westland-kasten.nl" }
Partner

Westland kastsystemen

Met de productie van Westland Kasten in de eigen fabriek zijn de mogelijkheden eindeloos ook het renoveren van Uw huidige keukenkastjes. Diezelfde professional die het inmeten en montage doet heeft tevens ook alle ervaring om alle bijkomende werkzaamheden qua verbouwen e.d. te kunnen uitvoeren.

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om de showroom te bezichtigen en Uw eventuele wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

MEER TONEN

De deurprofielen zijn van hoogwaardig aluminium gemaakt en in vele modellen en kleuren verkrijgbaar.

Inmeten en montage

De deurpanelen kunnen gemaakt worden in diverse soorten glas, spiegels, houtmotieven en vele kleuren of combinaties hiervan. Glas en spiegels zijn ten behoeve van Uw veiligheid altijd voorzien van een anti-val folie. De kogelgelagerde wielen, zorgen samen met bovenrolgeleiding voor een moeiteloze en geruisloze voortgang.

Er gaat nogal eens wat mis bij het inmeten van een schuifwandsysteem. Westland Kasten neemt daarom het volledige risico voor vergissingen en mismetingen op ons met de gratis inbegrepen meetservice.

Tenslotte bepaalt de kwaliteit van de montage of Uw schuifdeurkast ook optimaal tot zijn recht komt. Westland Kasten gaat daarom graag een stapje verder door ook de montage te verzorgen. Een professional, die door zijn dagelijks werk bekend is met alle pijn- en aandachtspunten, komt bij U langs om Uw kast vlot en vakkundig te monteren. Zo bent U verzekerd van 100% tevredenheid.

Verlichting


Donkerblauw en zwart zijn altijd moeilijk te onderscheiden, maar dat hoeft gelukkig niet meer. Er zijn tal van verlichtingsmogelijkheden om Uw kleding te belichten en probleemloos Uw keuze te maken.

Verlichting in een koof boven het interieur, spots boven de geleiderail van de schuifwand, kortom bijna alles is mogelijk.

Interieur

De indeling en de kleur van het interieur bestaande uit b.v. verstelbare legplanken, hangroedes, laden en manden is geheel naar eigen smaak in te delen.

Indien de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut, wordt het woongenot aanzienlijk vergroot. Zo ontstaat een kastinterieur dat helemaal is aangepast aan Uw wensen en behoeftes.

Accessoires

Maak Uw kastwand compleet met een van de vele beschikbare accessoires. Gaat het om verlichting of opberghulpjes. Of misschien toch gewoon omdat dat mooie hulpje dat U niet mag missen in Uw interieur? Bovendien dienen zij U van gemak. Stropdassen, schoenen, pantalons allemaal eenvoudig en gemakkelijk binnen handbereik.

Wilt U de hoogte optimaal benutten, maar reikt uzelf niet tot het plafond? Een kledinglift helpt U graag! Het vergroten van hangruimte in de kast was nog nooit zo aangenaam. U benut beter de hoogte en door de lift naar beneden te trekken houdt U goed overzicht op Uw garderobe.

Meer lezen over
'Kasten'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.